Poděkování
Vy jste neúnavná v tom nejlepším smyslu slova. Vaše odkazy mě vždycky potěší. Tentokrát si robovčelka nade mnou mohla zoufalstvím ukroutit hlavu
Komentáře k článku: Times Spelling Bee
Poděkování
Vy jste neúnavná v tom nejlepším smyslu slova. Vaše odkazy mě vždycky potěší. Tentokrát si robovčelka nade mnou mohla zoufalstvím ukroutit hlavu
Poděkování
Re: Poděkování
Děkuji. Moje robovčelka taky často kroutí hlavou, případně usíná:-). Ovšem i tak mě to hraní stále baví, hlavně tedy hádání slov dle popisu, to hraji i často s někým ve dvojci – počítáme body, kdo uhodne první.
Super stránka
Edito, vy jste fakt dobrá.
Vždycky se těším, s čím přijdete. Tahle stránka mě fakt chytla.
Takový trénink potřebuji. Moc děkuji.
Mimochodem, stránka Interpals.net je taky super. Už jsem si našel plno kamarádů a mimo jiné se procvičím v angličtině
Uletí
Tak tahle hra mě také chytla, také jsem si ji tu hrál ve dvojici jako
soutěž.
Stalo se mi ale asi třikrát, že po 15.otázce se mi na půl sekundy zobrazily
výsledky a hned naskočila hláška, že je tam „invalid link“ a tak jsem
nevěděl, co jsem měl blbě. Jen jsem stihl počet bodů zaznamenat.
Mozilla Firefox. Ještě někdo?
Uletí
Tak tahle hra mě také chytla, také jsem si ji tu hrál ve dvojici jako soutěž.
Stalo se mi ale asi třikrát, že po 15.otázce se mi na půl sekundy zobrazily výsledky a hned naskočila hláška, že je tam „invalid link“ a tak jsem nevěděl, co jsem měl blbě. Jen jsem stihl počet bodů zaznamenat.
Mozilla Firefox. Ještě někdo?
Re: Uletí
Jedná se o Word Workout.
Re: Uletí
Jedná se o Word Workout.
Re: Re: Uletí
Mně se tato chyba prozatím nepodařila. Užívám Chrom a Explorer.
No tak toto je total vychytana stranka,velmi milo a zabavne sa clovek moze ucit novym slovickam a plus vyslovnosti super
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.