Tak já se zúčastním s radostí
Komentáře k článku: Englishbooks Day with City & Guilds aneb setkání fanoušků Helpforenglish.cz
Tak já se zúčastním s radostí
Pardubice
chysta se nekdo z Pardubic autem? a pokud ano, naslo by se misto pro dalsi 2–3 cestujici? (ja, Roman298 a mozna Pride)
hm hm hm…chystám se do Berouna za rodiči, že bych to spojila?
Je akce i pro cizince?
Ráda bych se zeptala, jestli by si tento den „užil“ i můj přítel ze Španělska, má angličtinu na úrovni B2, ale česky moc neumí, je tento den vhodný i pro cizince?
Těším se.jedu.Z Plzně je to tam kousíček a být tepleji,vezmu si sebou i inlajny,dobře se tam bruslí.
Je akce i pro cizince?
Ráda bych se zeptala, jestli by si tento den „užil“ i můj přítel ze Španělska, má angličtinu na úrovni B2, ale česky moc neumí, je tento den vhodný i pro cizince?
Re: Je akce i pro cizince?
Obecné informace o zkouškách City & Guilds budou v češtině, aby jim rozuměli i studenti na nižších úrovních, ale zadání k jednotlivým částem zkoušky bude uvedeno v angličtině, takže to nebude problém. Semináře si bude muset Váš přítel vybrat ty, které jsou v angličtině. A večer se určitě najde řada zájemců, kteří si s ním budou chtít popovídat anglicky takže si myslím, že nic Vaší společné návštěve nebrání
Re: Je akce i pro cizince?
Obecné informace o zkouškách City & Guilds budou v češtině, aby jim rozuměli i studenti na nižších úrovních, ale zadání k jednotlivým částem zkoušky bude uvedeno v angličtině, takže to nebude problém. Semináře si bude muset Váš přítel vybrat ty, které jsou v angličtině. A večer se určitě najde řada zájemců, kteří si s ním budou chtít popovídat anglicky takže si myslím, že nic Vaší společné návštěve nebrání
Re: Re: Je akce i pro cizince?
Výborně Jdu nás přihlásit, také to máme poměrně kousek, moc se těšíme!
Jak daleko bude místo setkání od nádraží? Od nás bych v Berouně byla nejdřív v 9:46. Stihla bych to dojít na zahájení? Hrozně ráda bych přijela, program je moc lákavý.
Re:
Taky z Ostravy?
Re:
Taky z Ostravy?
Re: Re:
Ne, ale na stejné trase. Tak cca 70 km od Ostravy.
Škoda, v Berouně přímo bydlím, ale termín mi nevyhovuje . Doopravdy jsem byla zaskočená, že se to konná v Berouně, ve městě které skoro nikdo nezná
Re:
Já to mám asi 50m od školy.
Změna + dotaz
Podařilo se mi udělat si v sobotu čas. Jenom bych se chtěla zeptat, začíná to tedy v 10 hodin a bude to přímo v té prodejně eglishbooks?
Změna + dotaz
Podařilo se mi udělat si v sobotu čas. Jenom bych se chtěla zeptat, začíná to tedy v 10 hodin a bude to přímo v té prodejně eglishbooks?
Re: Změna + dotaz
Zahájení bude v 10 hodin v prodejně Englishbooks.cz, pak se přesuneme do prostor Jazykové školy Jill, kde proběhne testování. Podrobné informace dostanou všichni přihlášení týden před akcí.
Škoda, v Berouně přímo bydlím, ale termín mi nevyhovuje . Doopravdy jsem byla zaskočená, že se to konná v Berouně, ve městě které skoro nikdo nezná
Re:
Ale zná
Kašpar: „Tolik let jsi to s ním vydržel, Karle.“
Pávek: „No právě! Je to životu nebezpečný jezdit s takovým závozníkem. Vždyť on řekne jedno slovo na 100 kilometrů. Jedeme do Kralovýho Dvora pro cement, a on v Berouně řekne: "Beroun“. A dost. Má vystaráno. Vždyť já jednou usnu za tím volantem."
Lákávé, nikdy jsem na žádné takové akci nebyl tak zvažuji. Ale bude to určitě, i přes tu dálku, stát za to.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.