moc chválím!
Komentáře k článku: Příslovce určující frekvenci (tabulka)
moc chválím!
pěkné, hned to tisknu
Díky
já bych velmi uvítala nějaký přehled ohledně množství, jestli se to dá nějak pořádně seřadit – a lot of, plenty of…
já bych velmi uvítala nějaký přehled ohledně množství, jestli se to dá nějak pořádně seřadit – a lot of, plenty of…
Re:
no máme tady tabulku počitatelných a nepočitatelných podst.jmen, ale jinak nevím, co přesně myslíte
Re:
no máme tady tabulku počitatelných a nepočitatelných podst.jmen, ale jinak nevím, co přesně myslíte
Re: Re:
myslela jsem nějaký přehled výrazů pro určení míry, čili by se tam objevilo a number of, a big deal of, a couple of, a lot of, loads of, plenty of stg a další výrazy, nejsem si totiž jistá, do jaké míry je můžu zaměnovat, proto bych ráda nějakou stupnici, která by ukazovala, který ten výraz vyjadřuje největší hodnotu a který menší!
myslela jsem nějaký přehled výrazů pro určení míry, čili by se tam objevilo a number of, a big deal of, a couple of, a lot of, loads of, plenty of stg a další výrazy, nejsem si totiž jistá, do jaké míry je můžu zaměnovat, proto bych ráda nějakou stupnici, která by ukazovala, který ten výraz vyjadřuje největší hodnotu a který menší!
Re: Re: Re:
Jo aha, ale ty výrazy nejsou na stupnici. Nejsou ‚od nejmenšího k největšímu‘.
joo, to jsem právě chtěla vědět, jestli se vůbec dají nějak seřadit! a když už jsme u toho, můžu všechny ty výrazy označit jako synonyma, i když podle několika zdrojů tam nějaké drobné rozdíly jsou? díky
joo, to jsem právě chtěla vědět, jestli se vůbec dají nějak seřadit! a když už jsme u toho, můžu všechny ty výrazy označit jako synonyma, i když podle několika zdrojů tam nějaké drobné rozdíly jsou? díky
Re: Re: Re: Re:
Synonyma určitě nejsou.
ahoj,chci se zeptat, jestli je správné spojení LITTLE BIT,
např. tell me a little bit about…
nebo kdy se to „bit“ používá. děkuji
ahoj,chci se zeptat, jestli je správné spojení LITTLE BIT,
např. tell me a little bit about…
nebo kdy se to „bit“ používá. děkuji
Re:
Proč tento dotaz prosím píšete sem? S tímto tématem nemá nic společného…
BIT je trocha, troška
A LITTLE BIT = trošku
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.