Help for English

Blog v angličtine

Minule ma napadla taká vec. Čo si myslíte o tom , keby si napríklad začneme písať blog iba v angličtine. Blog myslím niečo ako denník. Jednoducho by tam človek písal čo cez deň zažil,čo ho trápi… tým by si precvičil také bežne témy ako je práca,škola,rodina… No a aby to malo lepší učinok ostatní by ho mohli v komentároch opravovať. Čo myslíte bolo by dobré niečo také zrealizovať?

Něco podobného tu už bylo myslím navrhováno, tuším Seqwencem :)

Maxisouhlas za mne! :-D

ja jsem taky pro … mozna by bylo nejpohodlnejsi na tohle nekam nahrat nejakou wiki, ne?

Jsem pro…

tiež ma napadlo , že by sme sem potom mohli dať odkazy aby nás ostatní mohli opraviť.

Asi bych moc nepočítal s tím, že by někdo opouštěl tento server a opravoval nějaký ságodlouhý text.

vždyť ho nikdo opouštět nemusí … sice by se to dalo udělat sofistikovanějc, ale klidně by úplně stačilo, kdyby na to admini tady udělali novou kategorii ve fóru a blogpost by odpovídal tématu v diskusi, třeba.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.