zase průser2
Už mám zase průser2, to už se mi stalo dneska podruhé…čím víc jsem tady, tím mám víc průserů…jestlipak objevím ještě průser3
Komentáře k článku: FCE: Use of English, part 1
zase průser2
Už mám zase průser2, to už se mi stalo dneska podruhé…čím víc jsem tady, tím mám víc průserů…jestlipak objevím ještě průser3
Re: zase průser2
Dobrý den,
chybovou hlášku ‚průser2‘ už by to zobrazovat nemělo, byla to chyba, ke
které jsme se tu již vyjadřovali, a už byla opravena.
Přestože chyba byla opravena před delší dobou, tak ve Vašem počítači může být uložena stará verze souboru, která chybu obsahuje a tudíž se Vám vypisuje onen ‚průser2‘.
Řešení je jednoduché, stačí naše stránky několikrát aktualizovat (např. stiskem klávesy F5) – tím prohlížee přimějete, aby si stáhl novou verzi souboru.
Omlouvám se za vzniklé nepříjemnosti a prosím neberte tuto chybu osobně
Proč mi u žídného z testů nejde provést vyhodnocení????
Proč mi u žídného z testů nejde provést vyhodnocení????
Re:
Pokud nám nesdělíte více informací, těžko Vám budeme schopni poradit. Jaký máte prohlížeč? Co se stane když kliknete na ‚vyhodnocení‘?
33%
Měla bych se asi vrátit do školky
90%
80% to byla asi náhoda
jooo
tak to je supr, jen dvě chyby, z toho mám radost, i když to může být lepšíííí, ale to se dotrénuje…
jedna chybička – hned mám lepší náladu
Teda na to že dělám v pátek státnice jsem tady moc nezabodovala.. 60%
47%
Hmm, jsem na to asi ještě mladá
Správně?
…mastodons preferred… není to chyba? Osobně bych napsala jen jedno R.
správna odpoveď
Dalal som „mastodons desired enjoyed preferred“, ozančilo ako zlú, ale nenapísalo správnu ako všade inde. .
Dadlajz
87%, néé. ):
Můžete mi někdo prosím říct jak to vypadá u FCE? Myslím teď takové věci, jako co smíte mít u sebe a jak jsou dlouhé přestávky. Jdu ke zkoušce za pár dní…Díky Jana
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.