Na nové profily jsem se těšil. Určitě si jednotlivé položky vyplním
Komentáře k článku: Uživatelské profily v novém
Na nové profily jsem se těšil. Určitě si jednotlivé položky vyplním
názor
Já už jsem se do toho pustil, je toho tam tolik, že jsem si musel dát krátkou pauzu Stoprocentně je tohle správný krok. Za celých 4 nebo kolik let co tu jsem na HFE regostrovaný, tak mi napsala na základě toho , že jsem štíhlý nekuřák s modrýma očima jediná holka za účelem seznámení a to je žalostně málo Teď mi sice budou psát, abych za ně udělal domácí úkoly, ale to je v pohodě, protože já jim hned obratem řeknu, že jsou tady na tohle chytřejší :+D Třeba tady Honyk.
názor
Já už jsem se do toho pustil, je toho tam tolik, že jsem si musel dát krátkou pauzu Stoprocentně je tohle správný krok. Za celých 4 nebo kolik let co tu jsem na HFE regostrovaný, tak mi napsala na základě toho , že jsem štíhlý nekuřák s modrýma očima jediná holka za účelem seznámení a to je žalostně málo Teď mi sice budou psát, abych za ně udělal domácí úkoly, ale to je v pohodě, protože já jim hned obratem řeknu, že jsou tady na tohle chytřejší :+D Třeba tady Honyk.
Re: názor
Já vím, že na tom avataru vypadám hrozně vzdělaně, ale zdání klame
Re: názor
Já vím, že na tom avataru vypadám hrozně vzdělaně, ale zdání klame
Re: Re: názor
Jen se nezbavuj zodpovědnosti, máš hvězdičku? Kdo tady má hvězdičku? Né jen tak někdo :+D
Re: Re: názor
Jen se nezbavuj zodpovědnosti, máš hvězdičku? Kdo tady má hvězdičku? Né jen tak někdo :+D
Re: Re: Re: názor
To by me zajimalo. Co znamena hvezdicka u jmena a jak ji lze ziskat?
Re: Re: Re: názor
To by me zajimalo. Co znamena hvezdicka u jmena a jak ji lze ziskat?
Re: Re: Re: Re: názor
Znamená to ‚moderátor‘. Takový uživatel má např. právo označovat nevhodné komentáře pod články. Získat se prakticky nedá. Naše moderátory jsme si sami vybrali a funkci jim nabídli.
Profil je fajn – sice mi trvalo dlouho, než jsem ho vyplnila, ale neva. Asi se k němu budu postupem času vracet
Profil je fajn – sice mi trvalo dlouho, než jsem ho vyplnila, ale neva. Asi se k němu budu postupem času vracet
Re:
Mě to trvalo 2 hodiny
Re:
Mě to trvalo 2 hodiny
Re: Re:
Taky mi to trvalo dost dlouho
Profily jinak chválím, jsou super.
Re:
nice.
Vyplnila jsem větší část a určitě se k profilu vrátím. Díky za další výborný nápad, díky dalším profilům jsem našla pár zajímavých webů
Ikdyž chápu výhody inovace profilu… Možná jej v budoucnu využiji. Do té doby z goodle cache nechám původní starý obsah. Jinak se určitě inspiruje profily zde mnohých „zapálených“ agličtinářů
trvalo mi to teda nějakou chvíli, ale to základní jsem vyplnila, ještě
to dopiluju, až se vrátím domů z dovčy , nenašla jsem ale
možnost napsat skype, dětskou literaturu a nevím, kam zařadit úsměvné
příběhy zvěrolékaře Harriota.
přemýšlím taky o tom, jestli by se nedal nějak oddělit profil anglický
od sesterských webů, kde by se hodilo profil přizpůsobit
studovanému jazyku
Mám nový profil! Uff, časem doplním a budu-li se učit, tak
i přepracuji
Skvělý nápad, trošku mi to připomnělo začátek jakékoliv americké
knížky, v níž se děkuje těm, kdo se nachomejtli v blízkosti autora a
jak móc ho ovlivnili a jak móc jim děkuje a tímto i knížku věnuje
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.