Tak ale to není fér…
Nám vyučující na střední škole vždy říkala: „Open your books ON page 23.“ Nikdy by mě nenapadlo, že to je špatně, protože to mám celkem dost zažité. No… snad se toho dokážu zbavit
Komentáře k článku: Strany, stránky... (v angličtině)
Tak ale to není fér…
Nám vyučující na střední škole vždy říkala: „Open your books ON page 23.“ Nikdy by mě nenapadlo, že to je špatně, protože to mám celkem dost zažité. No… snad se toho dokážu zbavit
Tak ale to není fér…
Re: Tak ale to není fér…
Něco mi říká, že nebudete sám.
Něco mi říká, že nebudete sám.
Re: Re: Tak ale to není fér…
nám na střední to teď taky řiká;)
Tak ale to není fér…
Czenglish, co naděláte … NA je přece ON, ne?:-)
Chybně naučená věta:
I read only one page last night.
Díky vašim stránkám alespoň vím, že je to správně, než se to
i naučím, to ještě asi potrvá
Chybně naučená věta:
I read only one page last night.
Díky vašim stránkám alespoň vím, že je to správně, než se to i naučím, to ještě asi potrvá
Re:
ehm, špatně jsem napsala správně, mělo být špatně a ne správně Každopádně díky za článek, tento i ten o příslovcích určujících frekvenci
Taky znam mnoho ucitelu co rikaji: Open your books on page … Diky za clanek
Jé, to byla rychlost .
A opět naprosto perfektně zpracované (no jak jinak .
Díky moc .
Tak ale to není fér…
U nás ve škole to taky přesně učitelka na agnličtinu říká: Open your books on page… Je aspoň vidět, že nejsem sám.
Re:
A nebylo tam náhodou napsáno „backside“? To je opravdu „zadnice“
Je správně in the cover nebo on the cover (cover jako obal)?
on the cover
on the cover
díky
Naša učiteľka nám hovorí :“Open your books ON the page …”
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.