Moc dobrá recenze. Mám od Oxfordu Words Skills Vocabulary Advanced a ta je taky supr.
Až bude Englishbooks Day tak si knížku pořídím. Díky za doporučení.
Komentáře k článku: OWS: Idioms and Phrasal Verbs (Advanced)
Moc dobrá recenze. Mám od Oxfordu Words Skills Vocabulary Advanced a ta je taky supr.
Až bude Englishbooks Day tak si knížku pořídím. Díky za doporučení.
No vypadá to dobře
Výborně Honzo:)
To musím mít, jen počkat až nebudu „broke“
Vypadá to lákavě, asi do ní investuju Díky za recenzi
Už jsem si objednala. Doufám, že Intermediate bude stejně dobrá.
Diky za recenzi. Za co dostala ta knizka o 15 procentnich bodu mene od idealu? Jsou zminena dve negativa – zalozka a CDROM. Je to kvuli tomu?
Šikovnej kluk, napsal jsi to hezky a vtipně ...... prostě věta „Idiomy nejsou sprostá slova“ mě pobavila, protože mě nikdy nenapadlo, že by si to někdo mohl myslet .
Šikovnej kluk, napsal jsi to hezky a vtipně ...... prostě věta „Idiomy nejsou sprostá slova“ mě pobavila, protože mě nikdy nenapadlo, že by si to někdo mohl myslet .
Re:
Děkuji…když jsem babičce řekl, že jsem si koupil slovník idiomů, hned se zeptala: „jakých idiotů?“
Diky za recenzi. Za co dostala ta knizka o 15 procentnich bodu mene od idealu? Jsou zminena dve negativa – zalozka a CDROM. Je to kvuli tomu?
Re:
Ano, je to zejména kvůli CDromu. Myslím si, že CDromy se dnes v učebnicích staly samozřejmostí a zde by se jistě nějaký hodil k dalšímu procvičení.
Nejprve jsem uvažoval o 90 %, ale po porovnání s předchozími tituly Oxford Word Skills jsem se rozhodl snížit hodnocení o dalších 5 %. Zejména proto, že stránky jsou černobílé s odstíny modré barvy a u minulých titulů byly stránky celé barevné na kvalitním papíře. U těchto idiomů a frázových sloves je použit obyčejný papír.
Nicméně, obsahově považuji tuto knihu za velmi dobrý materiál.
Re:
Ano, je to zejména kvůli CDromu. Myslím si, že CDromy se dnes v učebnicích staly samozřejmostí a zde by se jistě nějaký hodil k dalšímu procvičení.
Nejprve jsem uvažoval o 90 %, ale po porovnání s předchozími tituly Oxford Word Skills jsem se rozhodl snížit hodnocení o dalších 5 %. Zejména proto, že stránky jsou černobílé s odstíny modré barvy a u minulých titulů byly stránky celé barevné na kvalitním papíře. U těchto idiomů a frázových sloves je použit obyčejný papír.
Nicméně, obsahově považuji tuto knihu za velmi dobrý materiál.
Re: Re:
Děkuji za recenzi a za tip. Jen tak dále …
Mě se vzhled stránek velmi líbí – genialita je v jednoduchosti a
raději takto, než omalovánky plné fotek.
Kvalita papíru je vnímána různě. Upřednostňuji obyčejný
„nevoskový“ papír. Dá se na něm dobře psát tužkou a gumovat.
Jako negativum spíše vnímám vysokou cenu s ohledem na počet stran.
Objednáno. Těším se, že zas budu o něco chytřejší
Tak knihu mám doma a je super. Dovolil bych si s Honzou na tomto místě trochu nesouhlasit. Já bych možná dal 90 nebo 95 procent hodnocení. Projel jsem prvních pár lekcí a kniha je přímo napěchována užitečnými frázemi, idiomy a frázovými slovesy. Ani tak nepostrádám CD/DVD, ale mohlo by být více cvičení a také mi chybí výslovnost – zejména méně obvyklých slov.
Re:
Po obsahové stránce učebnici hodnotím také vysoko, ale srovnával jsem ji s učebnicí Oxford Word Skills, na kterou je tu i recenze (sice Basic, ale všechny učebnice jsou si podobné) a kniha byla ohodnocena 90 %. Přišlo mi tedy nefér, kdyby Idioms and Phrasal Verbs dostala větší hodnocení.
Jinak s tebou souhlasím, že je to velmi zdařilá učebnice a neměla by chybět nikomu na úrovni B2-C1.
Kde jste si ji koupili?? Na Englishbooks.cz?? Nevíte jestli jí mají v Praze v Luxoru?? ( -protože na jejich stránkách mi to najde jen Intermediate)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.