Help for English

co to je????

Ahojky. V rámečku „přihlášen“ se mi objevila nějaká nová zpráva,kterou jsem nepsala a ani mě nikdo nepsal. Nejde mi to vymazat, bliká na mě obálka a nemohu se toho zbavit. Poraďte, co s tím. Také je tam nějaká nová „statistika“ ??????
Díky!

když si zprávu otevřete, klikněte dole na ‚odstranit zprávu‘. Jaká ‚nová statistika‘ se vám kde objevila?

Díky pane Vít, odstranit zprávu jsem dala, ale nic. Bliká to na mne pořád. I teď. „Statistika“ kolikrát byla moje ikona na stránkách, čeho jsem se účastnila atd. Mě to nevadí, ale napadlo mě, jestli to není nějaká identifikace pro soutěž. Jestli můžete, tak to otevřete . Vymazat mi to nejde.
Díky. Jo je to „sharonbbb“

Pokud jste tu zprávu už přečetla, tak zkuste reload stránky. Stiskněte buďto CTRL + R, nebo F5.

Taková statistika tu je už několik let.
Já se k vašim zprávám nedostanu, nemám právo nikomu lézt do schránky.

Díky za radu Pildo. Už to snad zmizelo. Byla to výzva k seznámení a vyznání lásky.Ha, Ha.

Taky jsem dostala stejné vyznání :-)

užovatel „sharonbbb“ smazán.

Super. Díky.

to je dobře, jelikož mi od ní přišel spam i na email :)

mně už jich tady přišlo taky pár a dokonce mi to chodí na opravdový mail a píšou tam, že to je z HFE, nějaký zoufalec…měl by to být spam si myslím

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.