No, mě se strašně plete THROUGH a THROW a jako na potvoru se i podobně vyslovují…
Komentáře k článku: THOUGHT / THOUGH / THROUGH ...
No, mě se strašně plete THROUGH a THROW a jako na potvoru se i podobně vyslovují…
through
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o překlad jedné anglické věty. ‚He was pausing every step to thing things through.‘ Vůbec nechápu její smysl. Děkuji za pomoc!
through
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o překlad jedné anglické věty. ‚He was pausing every step to thing things through.‘ Vůbec nechápu její smysl. Děkuji za pomoc!
Re: through
Máte tam chybu…to thinK things through (aby si věci promyslel)
vysvobození…
…slovíčko tough pro mě bylo vždycky „tough“ v pravém slova smyslu. A teď vidím, že má úplně jednoduchou výslovnost:-) – pořád jsem cpala na konec „th“
Já jsem se psaním through přestal a používam pěkné americké thru. Snad to není moc velký přečin. Tyhle slova umím použít, ale když je vidím u sebe a ještě s velkýma písmenama tak jsem v koncích.
Já jsem se psaním through přestal a používam pěkné americké thru. Snad to není moc velký přečin. Tyhle slova umím použít, ale když je vidím u sebe a ještě s velkýma písmenama tak jsem v koncích.
Re:
No nevím, jestli THRU je pěkné, ale je to dosti neformální…
Re:
No nevím, jestli THRU je pěkné, ale je to dosti neformální…
Re: Re:
Děkuju. Předpokládám, že s „tho“ místo „though“ to bude stejně.
Re: Re:
Děkuju. Předpokládám, že s „tho“ místo „though“ to bude stejně.
Re: Re: Re:
ano, ale je to THO' a opět velmi neformální
španielska dedina
Tak z toho mám zatial španielsku dedinu ale snaď pridem na spôsob ako si to zapamatať…
Slova končící na -OUGH jsou zdrojem nesčetných problémů nejen pro
Čechy, jak ukazuje toto video:
https://www.youtube.com/watch?…
Na preopakovanie a precvičenie sa oplatí pozrieť aj podobné video:
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.