Plný počet, ale je fakt, že s tím „glamor“ jsem to spíš střelil
Komentáře k článku: Word formation 8
Plný počet, ale je fakt, že s tím „glamor“ jsem to spíš střelil
Mohlo by byt v devate otazce taky „dissatisfying“?
Mohlo by byt v devate otazce taky „dissatisfying“?
Re:
ano, mám to mezi správnými možnostmi.
30% pro mě docela těžký,alespon mám pár nových slovíček
Re:
ano, mám to mezi správnými možnostmi.
Re: Re:
Hm, zajimave ze mi to neuznalo. Bud si to tam dal az po tom co jsem si test udelal nebo preklep.
Hmm, copak mi ten test jen připomíná
Re: Re:
Hm, zajimave ze mi to neuznalo. Bud si to tam dal az po tom co jsem si test udelal nebo preklep.
Re: Re: Re:
Jasně, omlouvám se, myslel jsem, že myslíte DISSATISFACTORY.
Slovíčko SIGNIFICANCE znám, tak nevím proč mě napadlo SIGNIFICANCY. Už zase musím do slovníku
děkuji za tento typ testu:)
az na 7 bez problemu
significancy
Zdravím, jde u otázky č. 1 „significancy“. Díky
significancy
Zdravím, jde u otázky č. 1 „significancy“. Díky
Re: significancy
takové slovo neznám.
Re: significancy
takové slovo neznám.
Re: Re: significancy
Také jsem ho nikde nenašla až nakonec přeci jen ve Websteru. Nějak jsem měla pocit, že jsem ho už někde slyšela. Ale asi to nebude žádné obvykle známé a užívané slovo.
Re: Re: significancy
Také jsem ho nikde nenašla až nakonec přeci jen ve Websteru. Nějak jsem měla pocit, že jsem ho už někde slyšela. Ale asi to nebude žádné obvykle známé a užívané slovo.
Re: Re: Re: significancy
Vzhledem k tomu, že v žádných slovnících současné angličtiny není, pochybuji, že byste to slovíčko někde mohli slyšet. Jak jsem řekl už několikrát, slovníky pro rodilé mluvčí obsahují všechno možné, kdyby náhodou rodilec někde něco v nějakém starším odborném textu našel, aby věděl, co to znamená. Rozhodně takové slovo NEMŮŽETE JEN TAK POUŽÍT.
ot. 1
Proč je „signification“ u otázky 1 špatně? Ve slovníku je „The
message that is intended or expressed or signified“ + příklad „the
signification of Chinese characters“
Ten samý popis je i u „significance“.
(A MacMillan je zase příliš stručný…)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.