Help for English

Jazykovka v Praze

 

Zdravím,
můžete mi někdo doporučit KVALITNÍ jazykovou školu v Praze. Těžko řící, na jaké jsem úrovni. Domluvím se, jsem schopna sledovat filmy v aj, ale gramatika je skutečně děsiva. Jelikož si chci udělat ceritifikát, ráda bych touto cestou, přijde mi to nejlepší. Díky moc

Můžu ti doporučit z vlastní zkušenosti skvělou jazykovku, je to Channel Crossings. Sídlí přímo v centru v Lazarské ulici. Já tam chodila na různé kurzy. Nejdřív při škole a potom jsem dělala kurzy jako přípravu na jazykové zkoušky. A měla jsem i dobré lektory. Když jsme nebyli s něčím spokojení, tak se vše hned řešilo, takže tam mají i dobrý přístup. Nedělaj leklou rybu. Tak se mrkni na webovky (www.chc.cz), tuším, že teď někdy bude začínat druhý semestr.

Jo, ti patří k lepším. Má i dobrou polohu v centru a moderní prostory i vybavení. Jen připomínám, že hlavní je konkrétní lektor/ka a nejhlavnější student sám! :) Držím palce.

Ja moc nedoporucuju Tutor, mela jsem tam pripravu na FCE a moc mi to nedalo. Zejmena rodily mluvci byl hrozny (chodil pozde na hodiny, nebo neprisel vubec, jeho hodiny nemely zadnou strukturu. Prestoze jsme si nekolikat stezovali, vymenili ho teprve mesic pred zkouskou). Urcite nejvic zalezi, koho budes mit. Ja jsem se stejne nejvic naucila sama doma. Hodne pozitivnich reakci jsem slysela na jazykovou skolu Akcent.

No jasně, Akcent! Tak to je tradice a také na kvalitu dbají. I když jsem tam také zažil jednu slečnu, co teda moc přípravě nedala. Bylo to trapné, jak improvizovala (neznala ani slovíčka v učebnici, z které učila!) – ale to už je pár let a jistě se polepšila nebo šla jinam;)

Já mám dobrou zkušenost s Polyglotem, jediná nevýhoda je, že většinu kurzů mají v Nuslích, ale jinak mi to tam vyhovuje. Mimo jiné i proto, že dvakrát za pololetí píšeme testy, což mi vždycky pomůže ujasnit si, jak na tom jsem.

Je fuk, kterou, ale měla by být člen AJŠ a před zaplacením vám určit level a nechat se podívat do hodin…hodně štěstí, K.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.