Re:
Proč prostě nekliknete na ‚vyhodnotit‘?
Komentáře k článku: Grammar in Forrest Gump Quotes
Re:
Proč prostě nekliknete na ‚vyhodnotit‘?
Super cvičení:)
Úplně mi to připomělo film. A ano z Pulp Fiction by se taky hodilo pár hlášek(ikdyž jsou někdy poněkud vulgární )
Stupid is as stupid does
Díky za super testík ze super filmu:-D Mám takový doplňující dotaz – Forresta jsem viděla několikrát, ale vždycky jenom v angličtině a hl. hrdina tam několikrát řekne „Stupid is as stupid does“. Nevíte náhodou, jak by se to dalo přeložit do češtiny? Marně si s tím lámu hlavu…
Stupid is as stupid does
Díky za super testík ze super filmu:-D Mám takový doplňující dotaz – Forresta jsem viděla několikrát, ale vždycky jenom v angličtině a hl. hrdina tam několikrát řekne „Stupid is as stupid does“. Nevíte náhodou, jak by se to dalo přeložit do češtiny? Marně si s tím lámu hlavu…
Re: Stupid is as stupid does
Mrkněte sem:
cs.wikiquote.org/wiki/Forrest_Gump
joo
tj, to je dobrej film…100% joo
A prave ho davaji na CT1
Hned ta první
První otázka je speciálně pro nás (pře)chytré, co si říkáme: „Aha vypadá to jako posloupnost, ale já se nachytat nenechám!“
Re: Re: no 1
„… In contrast to the Milesians, the Pythagoreans said that things
consist of numbers…“
Philosophy: History&Problems, Samuel Enoch Stumpf
Právě jsem narazil na tuhle větu a hned mi asociovala tuhle debatu. Pytagorejci jsou už přeci jako skupina lidí už také mrtví. (vyjma soutěží-„Pythagoriád“ na základních školách ). K posunu na CONSISTED ale přesto nedošlo… Proč?
U 4. otázky je překlep ve vyhodnocení „před ´čístí´ dne“. Super testík .
Reported speech and general rules ?
Jeho máma to sice říkávala, že život je jako bonboniéra, ale co ten fakt, že ta metafora platí i dneska ? Z jaké perspektivy na to mám teda nahlížet ?
Re: Re: české dráhy rulezzzz
a když se jedná o výroky filosofů, kteří jsou po smrti stovky let a jejich výroky jsou platné do dnes, co pak ? Když tam dáme ten posun, tak se distancujeme od toho, co ten který myslitel tvrdil a když ho tam nedáme, tak s ním souhlasíme ?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.