výpadek paměti a nemůžu to nikde najít."Moje vlasy jsou hnědé. Is nebo are. Není na to nějaký článek? Díky.
výpadek paměti a nemůžu to nikde najít."Moje vlasy jsou hnědé. Is nebo are. Není na to nějaký článek? Díky.
My hair is brown.
My hairs are brown. by bylo moje chlupy, vlasy jako jednotlivě
Marek k zapamatování říká: hair jako háro. To háro, takže jednotné číslo.
tady je něco o vlasech i v komentářích, snad pomůže,
Díky všem. Pildo dík za pomůcku. Super. Georgia taky díky. Pomohlo. Ach ta skleroza
Pak také existuje možnost, že HAIRS ARE – ale to by asi začátečníky zbytečně mátlo. Viz výkladové slovníky, zde tolik doporučované.
Tomash, nejsem začátečník a hairs are mě určitě nemate. Podívejte se nahoru a uvidíte, že už je zde vysvětlení (Battlefield)naprosto jasné. Vaše příspěvky jsou značně sebevědomé!
Ehm… tyto diskuse čte mnoho lidí. Také začátečníků. Omlouvám se, Battlefieldovo jsem přehlédl:(
O.K. nic se neděje.
IM: Super ikonka! Díky.
hairs
Seqwence,Tomash váš dialog nad „hairs“nějak nechápu, ale to nevadí . Hlavně
Teď mě něco napadlo… hairsdressers
To ani není dialog, jen se tak ukončuje a naznačuje, že (nejen) vlasy rostou dál. Show must go on:)
Anebo také se občas slýchá (no právě proto, že tam musí být singulár!): My sister has a blond hair.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.