Help for English

SPECIAL setkání HFE

 

Zdravím všechny přátele HFE.

Je tojiž víc než půl roku, co proběhlo setkání HFE a mám zde návrh. Čtete pozorně a hlavně se pro to nadchněte.

Chtěl bych v březnu 2010 uspořádat sraz HFE.

Místo: Pardubice a nebo Praha.

Tentokráte by přijel i special hudební guest – Matt Epp z Kanady. S tím je ale spojeno to, že bychom ho museli nějak zaplatit. S tím je právě spojena otázka:

Kdybyste přijeli na sraz, chtěli byste vůbec, aby to bylo spojené s koncertem, a kdyby ano, byli byste ochotni zaplatit cca 400–500 Kč?

Přesné detaily toho, kde by to bylo, to bychom dohodli. Byl by to takový malý HOUSE CONCERT pro cca 30–40 lidí, tedy jen pro nás. Někde v malých prostorách, akustická záležitost. Klidně i někde v kempu, každý by si přinesl vlastní pití a jídlo, soudek apod.

Samozřejmě jde jednat i o větších prostorách s aparaturou,a le na to by bylo potřeba nějakého organizátora.

Vše můžeme spojit s prodejem knížek od Englishbooks a dalšími bonusy.

Pište prosím,co si o tom myslíte. MATT EPP má u nás dvě písničky, poslechněte si ho.

Pište piště pište!

Tak pro mne by to byla paráda, je to zatím trochu šok po ránu (příjemné překvapení), mně to po ránu moc nemyslí, než se trochu proberu, ale po prvním přečení bych řekla ano, ano, ano. V práci promyslím :-)

:shock: Vaše překvapení teda stojí za to. Znovu musím vyjádřit svůj obdiv.

1. dubna snad ještě není, takže to asi vtip nebude :)

Bral bych asi Pardubice a klidně bych byl ochoten zaplatit 400–500 ;)

Super. Jsem spíš pro komornější prostředí. Pětset korun není problém. Preferuju spíš Prahu.

:-) jooooo, supr nápad, lépe pardubice, taky klidně zaplatím a přinesu něco k jídlu nebo k pití! tj koncert s kanadanem!! doufám jen, že mi to nic nepřekazí…

špatné to být nemusím, ale musí to být hodně v předstihu :)) Na městě mi nezáleží, ale pro změnu bych bral Prahu (vid Romane? :D )

S Prahou je ten problém, že to prostě někdo musí zorganizovat. Přijet do prahy, to není snad problém, ale zařizovat v Praze nic nemůžu. Musel by to zařídit někdo jiný.

Jasný no.. však se uvidí :) Jak říkám, mě je to jedno, vyjde to nastejno…

Já tento nápad taky hodnotím velice kladně a nebránil bych se těm 500,–. osobně bych byl pro pardubice z toho důvodu, že bych to mohl spojit ještě třeba s prohlídkou upce kam se chystam, ale praha by byla taky ok. Dobrej nápad, mohla by to být dobrá akce :-)

I'm down and ready to give a first aid. :-)

to surgeon : prosím česky, neřešíme anglické problémy, ale je třeba se domluvit.
Kde je Roman? Co on na to? Nebyla jsem jeden a půl dne na netu a myslela jsem, že se to rozjede víc. Vždyť to je perfektní.
Kde jsi Romane, chybí mi tvůj názor,pro mne je jedno kde to bude ale ať to bude.V MÉM to do listu se to ocitlo na prvním místě.

Potřebuju vědět, co říct Mattovi.

No právě, hlavně to, že bychom moc stáli o to, aby přijel. Tak lidičky, pište!!! Jenom kvůli mně a Mc Kayovi a Littlewolf a Sequencovi a Honykovi to nebude. Podívejte se na minulý článek o srazu a třeba Vás to naladí.
Moc si přeji aby se to uskutečnilo.

Já s tím nemám problém :-)

Ale domluvit něco takového v Praze bych asi nezvládl. Jedna věc je sraz a druhá věc je koncert…

Roman Svozílek:
já myslím, že co se týče zařizování, tak by bylo jedno, že je to konzert. On by si IMHO jenom sedl se španělkou a zpíval. Případně by měl nějaké kombíčko do kterého by si píchnul mikrák.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.