neco jako pojdmě je Let´s go! ale něco podobného
Komentáře k článku: Anglické pozdravy
neco jako pojdmě je Let´s go! ale něco podobného
Opravdu super.. a hodně poučné!!!
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat co znamená " Here we go again"
Děkuji
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat co znamená " Here we go again"
Děkuji
Re:
např. ‚už je to tu zase‘. Záleží hodně na kontextu, aby to bylo možné jednoznačně přeložit.
Poucne To je proste radost cist
pomoc
Ahojky jsem nová a zrovna začínám s angličtinou kromě barev a pozdravu a počítání do desíti neumím vůbec nic pomůže mi někdo na kupování drahých knih nebo placení rektora nemám, ale moc bych potřebovala se anglicky naučit pomůžete mi prosíím.
pomoc
Ahojky jsem nová a zrovna začínám s angličtinou kromě barev a pozdravu a počítání do desíti neumím vůbec nic pomůže mi někdo na kupování drahých knih nebo placení rektora nemám, ale moc bych potřebovala se anglicky naučit pomůžete mi prosíím.
Re: pomoc
no, platit si „rektora“ by bylo asi hodně drahé. Asi ale myslíte „lektora“.
A jestli pomůžeme? Ano, k tomu je tu tento kurz.
dobrý den pane učiteli
Chtěla bych se zeptat, jak přeložit dobrý den paní učitelko/pane učiteli. Používá se Good morning, teacher? (bez titulu Mrs nebo Mr?) nebo se říká jen Good morning, Mr/Miss ? Je pak jedno jestli je to paní nebo slečna? Děkuji
Re: Re: pozdravy
myslím, že to je taky TENT.
Re: dobrý den pane učiteli
GOOD MORNING, SIR / GOOD MORNING, MADAM / GOOD MORNING, MISS.
Re:
Ne, nic se nestane.
Re: dotaz na slovo cheers
je možné, že to tal někdo používá, ale CHEERS je při přípitku „nazdraví“
Re: Have a nice day
např. YOU TOO.
Re: Good day (to youi)
Je to jako kdybyste řekl ‚Přeji Vám dobrý den‘.
Re: Re:
tak s tým GOOD DAY je to pravda. V Austrálii sa to dosť používa napr. „G'Day mate… What's up?“ Myslím si že to skôr patrí medzi slang;)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.