Parada, přesně podle plánu.
Komentáře k článku: Englishbooks Days
Parada, přesně podle plánu.
Jupíí, už jdu na to!!!
Také objednáno, už se na knížky těším
Bude?
Ahoj všichni. Tak pořád čekám a čekám, už docela dlouho. Doufala jsem, že si stihnu před létem objednat zásobu knížek na dovolenou, ale nemám štěstí. No, ještě chvíli počkám, a pak holt asi budu muset bez slevy Každopádně „I am looking forward to the next Englishbooks day!“
Bude?
Ahoj všichni. Tak pořád čekám a čekám, už docela dlouho. Doufala jsem, že si stihnu před létem objednat zásobu knížek na dovolenou, ale nemám štěstí. No, ještě chvíli počkám, a pak holt asi budu muset bez slevy Každopádně „I am looking forward to the next Englishbooks day!“
Re: Bude?
Ano taky vyhlížím a zatím marně…
Re: Bude?
Sláva! Díky! Hned jdu na to
Taky už jsem potřeboval doplnit knihovničku, přišlo ti akrorát
Budu se modlit, aby srpnový EBD byl až po 20., potřebuju objednat knížky, ale do 20. jsem pryč:-)
Budu se modlit, aby srpnový EBD byl až po 20., potřebuju objednat knížky, ale do 20. jsem pryč:-)
Re:
Cha! Ještě že jsem dorazil dřív Jinak musim říct, že objednávací systém englishbooks.cz je skvělý (dlouho jsem neobjednával, naposledy ve starém). Rychlý, přehledný, intuitivní…Pochvala!
Re:
Cha! Ještě že jsem dorazil dřív Jinak musim říct, že objednávací systém englishbooks.cz je skvělý (dlouho jsem neobjednával, naposledy ve starém). Rychlý, přehledný, intuitivní…Pochvala!
Re: Re:
Děkujeme
Re: Re: dotaz
Pokud je to tak, pak EB Day v podstatě nemá smysl, protože EB obdobné slevy(15–20%) nabízí běžně, i když zrovna EB Day není.
Bude v prosinci ještě EBD nebo už jsem ho propásl?
Bude v prosinci ještě EBD nebo už jsem ho propásl?
Re:
today…
Dobry den, protoze u komentářů nejsou data, chtěla bych se zeptat, jestli ješte stále bývá EBD. Je únor 2012 Děkuji.
Dobry den, protoze u komentářů nejsou data, chtěla bych se zeptat, jestli ješte stále bývá EBD. Je únor 2012 Děkuji.
Re:
U komentářů jsou data. Stačí najet myší nad malé hodiny vedle jména
autora komentáře.
A ano, EBD jsou stále aktuální
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.