Help for English

SPECIAL setkání HFE

 

minulé setkání jsem prošvihla kvůli svatbě bratrance :-) takže bych byla pro nějaké další, myslím, že případná 500 by se dala skousnout, zvlášť výměnou za zajímavý zážitek, byla bych ale spíš pro Prahu :-)

omlouvám se za zpoždění, také se přidávám ke srazu, 500 najdu :-D

Ok, já začnu pomalu zařizovat.

Předběžně datum vypadá sobota 13. března.

:-) hooodně dobré! tj přesně 34 roku od prvního setkání!! :-) jinak vyhrály pardubice žj?

3/4

ještě se uvidí. S Mattem teď jednám o datu, buď 13 a nebo 20. března. Až budu vědět na tuty, budu přemýšlet o místu. Ale ano, asi to zase budou Pardubice… není v mých silách jezdit to zařizovat někam jinam.

pochopil jsem, že to nebylo 34 roků… ale chcíli mi to trvalo. :-)

ne jako já tam měla lomítko, ale na druhou stranu a ono to asi nezná takový znak, pak jsme na to koukala a uvědomila jsem si, že i bez toho lomítka to ‚dává‘ smysl :-D

osobně bych byla asi vždycky pro pardubice, protože to je jakoby ‚Markovo‘ město, přijde mi to milé a symbolické, že sraz je v místě, kde Marek učí a zná to tam a tak, :-)
hnedka je to složitější to zařizovat jinde, to by se o to musel někdo…no pomoct nebo si to vzít na starost

Dobrý večer, jsem na HFE denně, jsou moje číslo1,na stará kolena jsem propadla AJ, učím se teprve rok,mám LL i Smart test, ale na forum nechodím, našla jsem sraz jen náhodou, opravdu by to chtělo nějaký článeček. Jinak děkuji moc za vše, Marek je nejlepší a pokusím se přijet 8-)

To jeproto, že je to stále jen ve fázi CO KDYBY. Článek bude až když to bude konkrétnější.

Bleskurychlá reakce :shock: Se mnou můžete počítat,z Prahy k vám jezdí vlak, tak to zvládnu

jsem silně PRO… vyhovuje mi ten termín 13. března, 20.3. bych mohl taky, ale musel bych se v noci vrátit do Plzně

Bohužel mě teď zavalily starosti a práce, takže se organizaci nemůžu věnovat. Březnový termín tedy padá. S Mattem jsem mluvil, pokusíme se něco vymyslet na podzim.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.