Help for English

Angličtina pro děti

Mám 8 letého syna a chtěla bych mu pomoci s výukou. Ve škole má angličtinu prvním rokem. Mohl byste mi doporučit nějaké CD, počítačovou hru … pomocí které by se mohl sám „učit“. Děkuji.

Několik zajímavých a kvalitních softwarových produktů pro malé děti jsem už viděl… teď momentálně si nevzpomínám na výrobce a přesné názvy… musel bych trochu zapátrat. Pokusím se něco najít.

Co se CD / DVD týče, rozhodně doporučuji ‚Incredible English‘, je to nový kurz pro malé děti, učebnice, cvičebnice, CD s písničkami a poslechovými cvičeními, DVD i s pracovním sešitem… Mají to udělané vážně moc pěkně. Je to spíše pro práci s učitelem, ale myslím, že to DVD a příp. i CD se dají používat i jen tak.

Marku díky mooc, zkusím to a dám vědět jak jsem dopadla. Sice to nebude hned, ale určitě se ozvu.

Ahoj, co se týče angličtiny pro děti, tak vím o jedné docela pěkné stránce: www.go4english.com
Není to sice pro úplné začátečníky, ale přinejmenším jako motivace a trénink poslechu je to fajn. Jsou tam písničky, krátké příběhy i mini hry, při kterých lze procvičovat slovíčka atd.

Myslím si že tyto stránky jsu super ja jsem v 5 a mo se toho tady naučím naše paní učitelka je vlastně němčinářka a tak se musí učit proto nás pořád kontroluje jestli chodíme na anglické stránky ja jsem tyhle stránky nasla a ona se tu učí

po tom co jsem to tu objevila tak jsem tu pořád učím se dělám si testy a poslouchám ty vánoční koledy je to tu prostě super

skvělý stránky a hezká animace

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.