Help for English

KVALITNÍ JAZYKOVÁ ŠKOLA OSTRAVA

 

Ahoj,

obracím se na Vás se dvěma prosbami ohledně výběru jazykové školy (nebo jazykových škol) v Ostravě. Nabídka je tak široká, že se vůbec neorientuji.

1. Jedná se o mou 12-letou sestru, které se nedostává kvalitní výuky ve škole. Je ± na úrovni A1, ale i přes to, že se učí už čtvrtým rokem, není např. schopna odpovídat na jednoduché otázky nebo je sama tvořit. Nechci pro ni ale pouze konverzační kurz, ale nějaký, kde se budou procvičovat všechny dovednosti, nejlépe zábavnou a kreativní formou.

2. Já jsem někde mezi B1 a B2 a také bych si ráda procvičila všechny dovednosti. Chodím teď druhým a posledním rokem na dálkové studium (SŠ), které mi sice vyhovuje, ale bohužel úroveň angličtiny je zde více než žalostná. Na základě recenzí pana Víta a pana Svozílka jsem si v poslední době nakoupila dost materiálů, ze kterých jsem úplně nadšená, ale raději bych přece jen byla v osobním kontaktu s rodilým mluvčím a pod tzv. odborným dohledem.

Včera jsme byly na ukázkové hodině v ABC English a zrovna nadšené jsme nebyly – pro mladší studenty to určitě vhodné není.

Děkuji mockrát za jakékoliv postřehy:).

Dobrý den, pokud můžu vstoupit do debaty, pak Vám doporučuji soukromou lektorku angličtiny, jedná se o finančně výhodnější možnost a navíc zkušená lektorka okamžitě pozná, kde má student problémy, jaké jsou naopak jeho silné stránky a musí být schopná přizpůsobit se jeho individuálním potřebám. Já sama učím, mám pedagogické vzdělání a dostatečnou praxi ve školách jak českých tak zahraničních. Pokud budete mít zájem, napiště na martinaS24@seznam.cz a můžeme si o dané problematice blíže pohovořit.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.