Help for English

Testy

Ahoj Marku, uz se to taty sice resilo, ale chtel bych znovu nadhodit otazku zda by bylo mozne zobrazit po vyhodnoceni testu i spatne odpovedi. Dost casto pri vyplnovani testu vaham a proste se jenom strefim a ani nevim proc jsou ty dalsi odpovedi spatne. Nehlede k tomu, ze shledavam tva vysvetleni nespravnych odpovedi velice prinosna a takhle zustvaji asi nazdy skryta, protoze udelat si test v extremnim pripade 4× za sebou jen proto, abych odhalil zbytek vysvetleni je casove nerijatelne.

Ano, řešilo a říkali jsme, že to zatím takto dělat nebudeme. Je to mimochodem součást ‚přidané hodnoty‘ našich SMART TESTS, což je jedním z důvodů, proč se nám do toho zatím nechce.

to Hum4nfrog: Vy ještě nemáte „Smart Tests“? :shock:
Vy taková HFE rodinka? Stačí Vám jeden, každý si tam zadá své jméno (i heslo, aby druhý nenahlížel :-D ) a máte testy i učení se gramatiky po ruce – hodnocení, statistiky, a u každé otázky po vaší odpovědi se objeví modré kolečko s i-čkem a když si na něj kliknete, objeví se Vám skvělé vysvětlení pana Víta. U gramatiky Vás za každou správnou odpověď odmění část obrázku, u testů si můžete sám určit, jak se budou odpovědi vyhodnocovat, zda hned, nebo až na konec atd.
Budou Vánoce, nechcete si navzájem dát dáreček? :-D
A vyjde Vás to velice levně :-D
A nebudete muset zadávat špatné odpovědi na HFE. :-D

Aha. Tohle me nenapadlo. A ja mel radost ze jsem si konecne vzpomel co jsem to chtel vlastne napsat za prani… :-). Nicmene chtelo by to nejak vice vyzdvihnout rozdily mezi on-line a placenou verzi. Pak by bylo mozna vice zakazniku (myslim vice o ty jako ja co netusi o co prichazeji)
2 Geogia: Mame Language Lab ale protoze jsem se nejak nezvyknul ho pouzivat tak jsem o Smart Tests nejak neuvazoval neveda, ze o neco prichazim. Ja jsem obecne opatrny pri instalovani dalsiho software na svuj pocitac pokud si nejsem 100% jisty ze ho budu pouzivat. S kadym dalsim software Windows bytni a bytni a ja na vykonu sveho PC docela zavisim…

Jů, to znám, také s tím bojuji, ale jako laik si nechávám radit a občas udělat čistku od syna. ale na produkty Vitware mi nikdo nesmí sáhnout. A u Languabe Lab, vyzkoušel jste procvičování slovíček spolu s Lioness třeba u šibenice? :-D
U této hry si zadáte výběr slovíček z Vašich lekcí, to co se právě učíte. To samé u hry X-word. Může to být pěkná zábava ve dvou.
Ale já se těším na nový LL. Bude lepší.
:-) Jo a ještě možná nevíte, že u Smart tests se každý nový Markův test, který se objeví tady na HFE,objeví i ve Vašem Smart testu a už nemusíte nic přikupovat, Takové malé kouzlo, kliknete v programu na aktualizovat, a už prográmek přidává a počítá, jestli máte všechno, co je tu. Však si všimněte, že i pod novými Markovými testy se skví ono známé „Tento test je součástí…“ To jste určitě také nevěděl. :-)

Jó a ještě, když už máte LL, a Smart test si uložíte na stejné místo, můžete využívat i slovníček, který je součástí LL a to pouhým kliknutím na slovo, tak, jak jsme zvyklí i tady.
Jejda, já když se rozepíšu, tak bych přidávala a přidávala a Vy si to přitom můžete přečíst tady :

http://www.helpforenglish.cz/…-otazek.html

Tak přeji příjemný den. :-)

No tomuhle rikam poradna reklama :-) Ja nejak defaultne predpokladal ze jsou ty testy stejne jako jsou na webu. Tak jak mi to licite to pusobi vice amazingly nez Aero prostredi Windows. Proste Lioness dostane k vanocum jeste jeden darek. Akorat ji musim pripravit na ten Wow effect ;-)
Se slovicky mi to ale nejak s LL nejde. Jsem za leta zvykly probirat se kazde rano nekolik minut svymi excelovymi tabulkami kde mam vybagrovana sloviska a fraze ze vseho mozneho na co narazim. Ted jsem koukal do sveho oblibeneho souboru ktery mam i v telefonu a mam tam pres 4000 slovicek a frazi co se snazim najednou naucit :-D. Takze LL asi ne. Ale Markovo testy zboznuji. Hlavne use of English. Ty uz mi ale brzo dojdou :-(. Dam si je ale hned znova…

Jasně, každý máme to svoje :-D Ale tuším, že nová verze LL se bude líbit Vašemu synečkovi, a ten Vám to jednou všechno ukáže a vysvětlí. :-D Až přijde čas, tak Vám podám zprávu jaký je nový LL. :-D

to Georgia: Dobry vecer, k procvicovani slovicek na hrach z LL bohuzel sveho manzela nikdy nedonutim jelikoz naprosto odmita hrat jakekoliv spolecenske hry. Sehnala jsem dokonce nadsene anglickou verzi Scrabblu, ale hral se mnou jen jednou.:-) Kdyz si chci zahrat Scrabble musim zaskocit na me oblibene yahoo games. Prcek se mnou zatim hraje alespon pexeso, ale obavam se, ze v tomhle bude po tatinkovi a brzo ho to prestane take bavit.;-)

Tak to jsme na tom asi stejně, manžel je akorát ochoten si zahrát žolíky. Ale jen chvíli, než usne. :-) Pak si já jdu hrát s angličtinou.

Tak ja neuspeji ani s kartami, a to me doma naucili marias v sesti letech. Jezdili jsme na chatu, kde nebyla elektrika a tim padem zadna televize (ne ze by v ni neco tenkrat davali :-) ) a my jsme tam vecery travili u petrolejky s kartami. :-) Uz jsem zkousela naucit manzela sachy, ale take nic. Jeste, ze se doma shodneme na serialech v anglictine :-), ale manzel u nich take pravidelne usina.

:-D Jako bych to viděla.

LionessCZ:
tak spolu hrajte třeba World of Warcraft to by bavilo určitě i Žabáka, to je určitě lepší než nějaké člobrdo. :-D Sranda. :)

BTW: Já to začal hrát hlavně kvůli angličtině. Vybral jsem si schválně free server, kde se mluví pouze anglicky (náhoda docela je, že ten server je Čechů). Tak jako v jiných MMORPG, i zde se lidi spolčují do tzv, gild, kde spolu můžou komunikovat přes speciální gildovní chat.

Chat sleduji ale jenom pasivně, spíš tam kecám s lidmi pomocí komunikačního programu.

Seznámil jsem se tam dokonce s pár krásnýma, chytrýma, prsatýma atd Američankama, ale nakonec se z nich vyklubal pouze jeden obezní, patnácetiletý amík. :-D Ale pohoda, bavím se s ním dál, beru to jako tzv. RP, je to v celku fajn týpek. :)

Akorát je blbý, že tam drtivé většině názvů předmětů nerozumím, protože jich je tam tolik, že na to moje slovní zásoba nestačí. Ty neznámá slovíčka jsem tam totiž viděl poprvé.

Ve hře jsou tisíce úkolů, které mají vždycky nějaký hezký psaný příběh. Tam nějak extra jednoduchá angličtina také není, ale dá se to. Přirovnal bych to asi k zjednodušené literatuře pro úroveň upper-intermediate. Alespoň mám motivaci se víc učit. :)

to Pilda:
Vis ono je to spise o tom, ze za dlouhych zimnich veceru bychom si vecer nez pujde Prcek spat mohli zahrat treba pexeso :-)
pres den toho nasedime u pocitace docela dost vsichni tri, navic Prcek neumi jeste ani cist ani psat, takze komunikovat s nim prostrednictvim PC jeste nejde :-) a taky se tak asi tezko nauci mluvit ;-).
A vis, ze jsem jeste nedohrala FF ani Fallout 3 :-D.

Dobrý večer všem, nevím jestli zrovna tohle je vhodné místo pro tuto zprávu,neboť jsem tu tak trochu nová, ale chtěla bych moc poděkovat za tyto stránky… Poslední dvě hodiny jsem se nebála angličtinářky. :-D :-) …Doufám že budete co nejdéle pomáhat všem zájemcům o angličtinu a rozšiřovat tyto stránky co nejvíce…
Ještě jednou, díky :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.