Help for English

Upozrnění na překlepy v článcích

 

Dobrý den,

stále pořád(i když už se to asi zlepšuje) vidím, že někdo upozorňuje na překlepy v článku za použití komentáře( místo použití soukromé zprávy).

Napadlo mě, jestli by nepomohlo upozornit na tohle v každém článku preventivně třeba nějakým automatickým prvním(nultým) komentářem nebo se o tom v každém článku zmínit. I když samozřejmě vím, že překlepy nejsou v každém článku.

Nebo by možná by neuškodilo poslat každému zaregistrovanému uživateli soukromou zprávu a upozornit na to přímo. Vím, že se o tom zmiňujete v článku „Jste tu poprvé“, ale asi to nestačí.

Bude to v rámci textu nahoře nad komentáři… stejně jako upozornění, že dotazy netýkající se článku patří do fóra. Ale teď s Petrem Hudíkem doděláváme software a tak programová část HFE je zanedbávaná. Určitě ale uděláme hned jak Petrovi ubude práce.

Děkuji, Marku, mám na srdci totéž, co MattoniLover, už vícekrát jsem o totéž chtěl prosit. Podobnými slovy. S tím, že jsem si toho pokynu všiml až v článku „Jste tu poprvé“ – do té doby bych byl schopen ten překlep také klepnout do komentářů (a možná jsem to dokonce i někdy udělal, ajaj…).

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.