Hezké! Ale docela těžké na to, že to je elementary. Mám mezery a někdy je to o neznalosti poměrů. Nicméně u 7. jsem byla přesvědčená (jako správná nurse), že je to o jistých tělesných záležitostech.
Komentáře k článku: Who says this? = Kdo to říká?
Hezké! Ale docela těžké na to, že to je elementary. Mám mezery a někdy je to o neznalosti poměrů. Nicméně u 7. jsem byla přesvědčená (jako správná nurse), že je to o jistých tělesných záležitostech.
Re:
Kromě č.11 jsou to běžné součásti rozhovorů úrovně starter/elementary. Jenže takto bex kontextu jsou mnohem těžší. Dal jsem tam tedy vyšší úroveň
newsagent
skvělé, to jsou nejpraktičtěji podané reálie Tak na newsagenta budu už příště připravená
Pěkný test, díky za nápad a práci
Ale přiznávám se, jako elementary bych většinu těchto otázek nedala.
Zase jsem o něco chytřejší
Děkuji za pěkný test.
Tak známku první (nebo druhé) třídy jsem opravdu nečekala. (Asi bych to
poslala emailem
Ale pro mě velmi dobrá informace.
Jo taky sem pohorela na te tríde… ale príjemné odreagování po ránu
Romane, nekonečne dekuji h4e, Markovi i Vám i ostatním za vše co deláte
zdarma.
No hele koukám že chybí líbací smajlík, nebo kytkovej, nebo tak…
Juuu…to je hezký testík…87% pohořela jsem na 5 a 8… first class mě dostala!!!!
Známka mě doběhla. Já myslela, že průvodčí se ptá, jestli jsem ve správné třídě vlaku
Známka mě doběhla. Já myslela, že průvodčí se ptá, jestli jsem ve správné třídě vlaku
Re:
Jenže to už by rozhodně nepatřilo do kategorie „bežných“ otázek… Proč by se mě průvodčí ptal na něco takového.
Já se snažil vybírat otázky opravdu co nejběžnější
Re:
Taky jsem pohořela na osmičce, mic mi tam nedávalo smysl. Ale aspoň jsem
se dozvěděla něco nového :c)
Díky za super testík.
úplně skvělá forma testíku!!! díky moc!
Dobrý, 93%.. samozřejmě 8. a first class. Kdo neřešil v Anglii známky, tak to nemohl nikdy dát. Tim spíš že u nás se takto značí cestovní třídy. Proč by se mne letuška na to neptala – přece aby mi ukázala kam mám jít. A proč by se mne na to neptal inspektor – jestli nešidím a nesedím v druhý třídě a přitom nemám zaplacenou jen první.. nebo že by obráceně…? Skvělý test! je dobrý se něco i dozvědět, ale zas by to neměla být otázka jak za 10 000 000 v Who Wants to Be a Millionaire? Buďte na nás hodní
Dobrý, 93%.. samozřejmě 8. a first class. Kdo neřešil v Anglii známky, tak to nemohl nikdy dát. Tim spíš že u nás se takto značí cestovní třídy. Proč by se mne letuška na to neptala – přece aby mi ukázala kam mám jít. A proč by se mne na to neptal inspektor – jestli nešidím a nesedím v druhý třídě a přitom nemám zaplacenou jen první.. nebo že by obráceně…? Skvělý test! je dobrý se něco i dozvědět, ale zas by to neměla být otázka jak za 10 000 000 v Who Wants to Be a Millionaire? Buďte na nás hodní
Re:
No právě že tato věta o třídách a známkách se občas objeví
i v učebnicích pro začátečníky.
A letuška se vás na druhou třídu ptát nebude, protože se označuje
economy (píšu ve vysvětlení). Navíc letuška po vás chce vždy vidět
palubní lístek
Re:
Kromě č.11 jsou to běžné součásti rozhovorů úrovně starter/elementary. Jenže takto bex kontextu jsou mnohem těžší. Dal jsem tam tedy vyšší úroveň
Re: Re:
Ovšem stále tento test „visí“ ve skupině pro úroveň elementary.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.