Help for English

LDOCE 5 - problem s writing assistentem

Ahoj/Dobrý den,

mám problém s Longmanem LDOCE 5 s writing assistentem – nefunguje mi ta funkce, že po najetí kurzorem se mi to slovíčko neobjeví, ani když držím ctrl (ani při kluknutí na slovo). Netušíte, kde může být problém? (mám word 2007). Případně, kdybyste mi napsali, kde vám tato funkce funguje bez problémů.

Děkuji moc!

Teď jsem to zkoušel. Funguje mi normálně – mám taky Word 2007.

Ale když jsem psal recenzi, tak jsem to zkoušel více a častěji a pamatuji si, že se to občas kouslo. Ale jen minimálně.

Vám to již fungovalo? Pak doporučji restart. Pokud jste to vůbec nerozběhla, tak bohužel nevím, kde může být problém…

Od té doby, co jej mám (4 dny), mi to ještě nefungovalo. Používám to vcelku často, je to super pomůcka, a tak mě to mrzí. V nápovědě k programu se nezmiňují o řešení tohoto problému.

Moc děkuji za projevenou snahu, třeba se ozvě někdo, kdo s tím měl taky problémy a již to vyřešil.

A restartovala jste po instalaci počítač?

Několikrát :)

Hm, tak to bohužel nepomůžu, ale třeba se najde někdo, kdo měl stejný problém.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.