Help for English

Něco pro zasmání - kostíci

 

Já se musím podělit, jdu si kolem naší ledničky a najednou vidím, že tam jsou nalepené nějaké obrázky, říkám si ten Pepa je v…, (protože to nemohl být nikdo jiný než můj milovaný manžílek), co mi to tu lepí za blbiny a ejhle, obrázky zvířátek a u nich anglické popisky ! – jméno, výslovnost, málem jsem padla smíchy, je to asi z těch jogurtů co je na ně reklama, já to nekupuju, ani nevím, kde na to Pepa přišel, ale když jsem se dosyta vysmála, tak mne to potěšilo, jak na mně myslí.
Tajně to tam nalepil – kdoví kdy a čeká, až na to přijdu a jak ho pochválím :-D

No prosím – tomu říkám podpora od manžela :-)

Pěkně ho pochval :-)

:-) :-D

A vy je Georgio mate jako samolepky? My jako magnety taky z Kostiku uz jich mame 10 (celkem jich ma byt 20), nektere jsou na lednici, nektere uz pod lednici :-).

Jj. jsou to magnetky to mi prozradil Pepa a přiznal se že je někomu sebral, takže to mu řeknu, že jich je více. :-D
Také mi řekl, že je to tam už 14 dní, no je to z boku ledničky, takže má opravdu trpělivost, jak čekal na pochvalu, a jak ho to potěšilo, že jsem měla radost.

Tak to ja prohlizim lednicku dukladne i z boku, tam mame nejoblibenejsi recepty :-). Jj lednicka je v nasi rodine velmi oblibena.

Zajímavá debata, ale nejvíc mě z ní zaujalo asi to, jak píšete: „čekal na pochvalu“, když jsem si to tu prvně tak v rychlosti pročítal, tak jsem si myslel, že mluvíte o nějakym psovi. :-D Mi to přijde hrozný, mluvit takhle o někom blízkym. :-)

To Cortes: klid, to je otázka míry životní zkušenosti..

Možná máte pravdu, že je to otázka míry životní zkušenosti, ale když jsem si to četl, tak to bylo jak pěst na oko. :-)

to kidney: klid, popsal jen svůj pocit,nic se neděje.Většina víme, že je to moc krásný příběh. Úplně soucítím s Pepou :-) , chudák, každý den určitě myslel jen na to, kdy už konečně objevíte ten „poklad“ a vy jste ho nechala ( ač ne schválně ) vycukat 14 dní :-D

:-D to cortes : a Vy nečekáte na pochvalu, když pro někoho Vám milého něco uděláte? Chápu Vás, napsané to vypadá hrozně, ale já to myslela z lásky
:-) A Pepa je kliďas, on trpělivě čekal, protože moc dobře věděl, že až to objevím, tak budu mít radost.

to georgia: Jo, vzdyt ja nerikam, ze na to Vas manzel necekal, ja bych taky „cekal na pochvalu“, ale jak rikate, napsany to vypada hrozne. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.