Já jsem zvyklý se učit jazyk přirozenou cestou – zapamatováním si. A viděl jsem v učebnicích a proof, ale i jen proof… Někdy mi přijde angličtina jako bůh chaosu, ale přesto je to skvělý jazyk.
Komentáře k článku: BUSINESS 05: Spojky a spojovací výrazy
Já jsem zvyklý se učit jazyk přirozenou cestou – zapamatováním si. A viděl jsem v učebnicích a proof, ale i jen proof… Někdy mi přijde angličtina jako bůh chaosu, ale přesto je to skvělý jazyk.
Páááni, jeden z nejlepších článků na HFE vůbec, a to už je co
říct. THUMBS UP
Mockrát za něj děkuju
So that/ In order to
Ahoj, mam dotaz jestli mohu pouzit v teto vete: I will write this down in order to I do not forget it. Nebo misto in order to musim dat So that : Dekuju:)
So that/ In order to
Ahoj, mam dotaz jestli mohu pouzit v teto vete: I will write this down in order to I do not forget it. Nebo misto in order to musim dat So that : Dekuju:)
Re: So that/ In order to
Rozhodně tam nepatří DO. Přečtěte si prosím článek u Účelovém infinitivu: h4e.cz/2006050301
Re: So that/ In order to
Rozhodně tam nepatří DO. Přečtěte si prosím článek u Účelovém infinitivu: h4e.cz/2006050301
Re: Re: So that/ In order to
dekuju:) ja to tam prostutuduju;)
YEP!!
Děkuju, děkuju, děkuju moc
další článek, ke kt. se ráda vracím
Jenom pořád nevím, jestli aspoň třetinu z těch spojovacích výrazů jsem schopná aktivně používat. Ale snažím se
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.