Help for English

SPECIAL setkání HFE

 

Místo: Pardubice? Přežijí to všichni?

Já se do Pardubic určitě ráda podívám.

Já bych byl pro Pardubice taky, podle mě nejhezčí město v ČR :)

Bezva, pro mě je také lepší květen. Pardubice ok, ale Praha také není špatná. :-))

No, to je slovo… Mně se nejvíce líbí Opava, ale ta je hodně bokem :-D
Myslím, že Pardubice jsou nejjednodušší na zařizování, když tam máme i takového místního průvodce. A také už jsou zkušenosti z minulého srazu.

McKay – doufám, že to budeš mt na paměti, až si budeš vybírat uni. :-)

Jsem také pro Pardubice. Co se týče termínu, tak mi to je jedno. Snad na mě nevyjde zrovna odpolední…

Já bych samozřejmě volil Prahu, ale Pardubice jsou taky docela blízko :-)
Jen bych se přimlouval za jiné místo než loni :-)

Mně se Pardubice zamlouvají víc než Praha, je to určitě osobitější místo pro setkání. Nezlobil bych se ani, kdyby se zájemci sešli už třeba někdy po poledni a udělala se malá prohlídka Pardubic, ale to jen můj neposedný mozek musí pořád chrlit nějaké nápady. Pokud si termín potvrdíme, zvážím, jestli seženu někde nocleh (v případě hromadného zájmu by šlo něco domluvit i pro víc lidí) nebo přespím v autě.

Já bych na rozdíl od Romana volila stejné místo, je to opravdu nejjednodušší na zařizování i když Praha je lákavá ale přeci jen je tam člověk trochu ztracený. V Pardubicích si umím sama sebe představit. A pokud by byla možnost noclehu (určitě ze soboty na neděli) a ujal se toho někdo zodpovědný a znalý, to bych také přivítala.
Romane, a proč ne stejné místo, mysli dopředu, pak každý bude chtít preferovat to svoje a co Ostrava?
Já bych volila to, co je nejlepší pro autory webu.Nakonec oni jsou ti hlavní. A proč ne se setkávat pravidelně na jednom místě?

Já jsem se špatně vyjádřil. Pardubice OK, ale myslel jsem jiné místo – jako jinou restauraci. Minule jsme tam někteří měli ‚výstupy‘ s obsluhou :-)

Jo to jo, ale to bychom nechali na ‚zodpovědných osobách‘, aby nám tam přijel i Pilda a tak. Já si myslím, že je to hodně i o atmosféře a tu si budeme muset udělat sami.Ale Pardubické restaurace apod. neznáme, takže kde se čepuje Radegart?

Marek: Pardubice mám vybraný už dlouho, snad to vyjde :) Na seznamu mám i Olomouc, kde mají podobný obor tomu vašemu, ale Pardubice se mi stejně líbí víc :)

Mám z minulýho roku i několik fotek města, takže můžu poslat, kdo by chtěl.

Lamanai2: Minulý rok jsem musel ze srazu odjet dříve, protože mě vezli rodiče, takže za nějaký nocleh bych se i přimluvil. Kdyby se našlo více lidí, bylo by to super.

Já bych i přivítala, kdyby na sraz přijely i holky : co ? Eowyn – věrná účastnice soutěží, Lenka Jedličková, Lara, Dipsík, Brain..atd
Budu se těšit! :-D

Zapomněla jste ještě na Isenstar, Littlewolf, LionessCZ atd :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.