Diskuse týkající se nadcházejícího setkání přátel našich stránek.
Více informací o setkání, přihláškách apod. naleznete v článku v sekci Informace.
Diskuse týkající se nadcházejícího setkání přátel našich stránek.
Více informací o setkání, přihláškách apod. naleznete v článku v sekci Informace.
Dobrý den, je mi 15 let, jsem ale věrným fanouškem a uživatelem HFE. Mohu se zúčastnit této akce i přes můj věk? Děkuji za odpověď. M. Vaňhara
Vaňous6:
jistě.
Vaňous: Samozřejmě, když Vás rodiče pustí.
Tak na sraz se velmi těším, z minulého vlákna jsem vyčetl, že by někdo chtěl prohlídku Pardubic, to by možná šlo zařídit, zkusim se poptat i na exkurzi do našeho pivovaru jinak Georgii musím se smutkem říci, že Radegast (taky mám rád) točí snad jen v jedné hospodě, která srazu takových rozměrů nebude vyhovovat a je z ruky
No tak zkusím
tu Vaši značku, třeba zachutná, exkurze by se mi líbila, obzvláště
s ochutnávkou
Ještě si musím upřesnit, jak dlouho se zdržím, mohl byste mi při té
příležitosti poradit hotel, kde bych si mohla zajistit ubytování?
Nemám s hotely zas tak moc zkušeností, vybíral bych to osobně podle ceny a podle umístění, takže ještě počkat až se bude vědět, kde se bude sraz konat, pokud by to bylo někde blízko centra, pak bych asi doporučil Zlatou Štiku, to je přijatelný hotel, na něco se pak podíváme a najdeme. A naše pivo není zrovna nejlepší, jediné, co bych mohl pít ve větším množství je jedenáctka nebo pak černý Porter, však uvidíte
Marek Vondruška:
u nás se kdysi točil černý porter 19ka, ale pít se to moc nedalo. Co se týče
množství alkoholu tak dobrý, ale sladký jako s…
A co se týče jedenáctky, tak jsem si kdysi myslel, že náš Zlatopramen je jedná jedenáctka, ale jak vidím, vyrábí se jich u nás mnohem více. Podle mě to má úplně ideální množství alkoholu. Desítka je voda a dvanáctka občas až moc rychle opíjí. Jedenáctka je zlatý střed.
Pilda:
Souhlasím s tebou, jedenáctka Gambrinus je to nejlepší, co udělali, už
s názvem nelze jinak než souhlasit -Excellent. Porter je dobrý na chuť,
jinak bych taky nedoporučoval velké množství
Chtel bych jen podotknout ze jsem tentokrat nezacal o chlastu ja. (Abych zase nedostal od ArEs vynadano…)
ARES:
1. Administrativní registr ekonomických subjektů
2. Recky buh valky
3. inicialy R.S.
Lidi, zase řešíte chlast? To je zbytečný
No mne to prijde jako uslechtily tema. Resi se to uz cca od 7000 BC, tak na tom asi neco bude…
seqwence: Že jo? Docela by mě zajímalo, co se z tohoto setkání vyklube
Leona: Ares je také raketa vyvíjená NASA. Ale já sázím spíš na tu trojku.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.