Help for English

Word Manager

Navrhuju do okna zobrazujícího se během importu lekce vložit ProgresBar, aby bylo vidět jak import probíhá. Když importuji větší lekci z LL, tak jsem jak na vážkách a okno neodpovídá dokud není import dokončen.
Pro tisk rozšířeného výpisu bych vytvořil skupinu voleb co chci a co nechci tisknout (analogicky jako v LL). Možná bych se trochu zamyslel nad tiskovým výstupem, myslím že čára pod každým slovíčkem není třeba, uživatelé by podle mě ocenili kdyby si mohl například nastavit font případně velikost písma pro tisk. Dále bych použil větší odsazení od levého kraje, mám dojem že text se vyloženě lepí na levý okraj.
WM se mi občas trochu škube, zamyslel bych se nad optimalizací programu. (Moje konfigurace – Windows 7 Ultimate 64bit,AMD DualCore 2000 MHz,1792 Mb RAM, ATI Radeon HD 3200)
Tenhle komentář nemá být bezhlavým urážením, ale kritikou která by měla vést časem k větší a větší oblibě WM. Fandím Vám.

Dobrý den,

vylepšení importu je plánováno ve verzi 1.2.0, která přinese mimo jiné i přidání ProgressBaru.

Tiskový modul plánujeme přepracovat, ale v současné době analyzujeme požadavky uživatelů, které mohou být zcela odlišné.

Program Word Manager je teprve na začátku životního cyklu a velká část optimalizace ho teprve čeká. První část optimalizace bude zveřejněna v patchi 1.1.0, který vyjde nejpozději 1. března.

Děkujeme za podporu.

Napadá mě další připomínka: Jako implicitní jméno exportovaného souboru by byl asi lepší název lekce než „Word Manager“.
Btw, v čem je Word Manager naprogramován?

Nerozumím poznámce o implicitním jménu exportovaného souboru. Podle changelogu by verze, které byly veřejné, měl být jako název souboru použitý název lekce.

Závěrem musím dodat, že diskuze v Knize přání a stížností se má týkat především stránek HelpForEnglish a přestože s Markem zároveň tvoříme program Word Manager a občas se necháme strhnout, by zde měly být dotazy především o HFE. Vaše dotazy a náměty prosím směřujte na adresu support@vitware.cz, děkuji.

jo, tak píšu na support :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.