Help for English

světelný meč

 

:-D to Marek: THUMB UP ano, ale doporucuji obe zpracovaniz roku 1973 i 2000 :-)

to Pilda: Ano Contact je opravdu dobre klasicke sci-fi. Star Wars jsou pohadky odehravajici se ve vesmiru, to se sci-fi nema nic spolecneho :-), ale hezky se na to kouka tedy az na Anakina Skywalkera v prvnim dile :-). Ale musim priznat, ze zavody kluzaku me dostaly. :-) Mimochodem dozvedela jsem se, ze se nataci Nadace, nevim jestli nekdo toto uzasne dilo Isaaca Asimova zna.

To Marek Vondruska: Ne jeste jsem to nestihla, mam desny skluz :-D a prvni dve sezony SGA me trochu zklamaly takze jsem si uz ani nekoupila dalsi, no priznam se zboznuju Jacka O'Neilla, kvuli teto postave jsem vydrzela koukat na naprosto cele SG1. Samozrejme muj nejoblibenejsi dil je ten kdy se O'Neill s Teal’cem ocitnou v casove smycce, kdo zna vi o cem mluvim :-D. Ale urcite se na SGU podivam.

Asimova Nadace, jasně, jedna z prvních SCI-FI, co jsem četl. Pokračování mě už moc nebavily ale ta první byla super.

Ja vim je to desna klada to precist. Jsem zvedava jak to chteji pojmout jestli natoci jen prvni knihu nebo to bude saga ve stylu Pana prstenu. Mam strach se tesit abych pak nebyla zklamana.

Mimochodem tu Nadaci ma tocit Roland Emmerich reziser puvodniho filmu Stargate.
No a kdyz uz jsme u tech drbu, tak se ma konecne tocit treti Riddick ve stylu prvniho dilu Pitch Black. Ten prvni dil je opravdu dost dobry.

tomasnovella: jednoznačně provní pozři STAR WARS :-)

Taky sem někde četl, že se má Nadace zfilmovat. Jen se pořád ještě neví nic konkrétnějšího.

To LionessCZ:
Atlantida šla s postupem času dolů, už to prostě není ono, ale sdílím obdiv u O´Neilla, taky jsem ho miloval, bohužel pak už skončil a objevoval se méně a méně :( a Časová smyčka je dokonalá, naprosto dokonalá :D :D :D Vždycky si vzpomenu na golf a Teal´covo „ani já nemám nejlepší osud, O´Neille“ :D Universe je dělaná uplně jinak, objevuje se tam sice občas i O´Neill, ale jinak to se starou SGC nemá nic moc společného. Škoda.

Inversion boots: Teal´covo „ani já nemám nejlepší osud, O´Neille“ to nemá chybu :-D

:-D i ja pridam muj oblibeny od Teal'ca: „Kravskou laktozu bych nikdy nepozil.“ .............. pro anglictinare: Major Samantha Carter: Why don't you try a glass of warm milk?
Teal'c: I would prefer not to consume bovine lactose at any temperature.

Hm, to si nepamatuji, z kterého je to dílu?
Ještě rád vzpomínám na jaffský vtip, kterému se smál jen Teal´c…teď když ten díl vidím, se už směji taky :D

Myslim ze S6E19 The Changeling nejsem si uplne jista.

ještě k těm Star Wars-ted sem si vzpomněl že všechny odpovědi jsou v tomto krátkém filmu :-)

http://video.google.com/videoplay?…

Moooc hezky :-)

jj, to video je cool :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.