Help for English

poslech angličtiny ve spánku:)

Ahoj všem,
myslíte si nebo máte někdo zkušenosti s tím, jestli je k něčemu užitečné poslouchat např. televizi nebo rádio v angličtině, když spíte? Myslíte si, že to může s poslechem pomoct nebo je lepší televizi vypnout a raději si užívat nerušeného spánku? Někdy totiž přijdu ze školy, natěšeně si sednu k televizi, že se podívám, co je ve světě nového, neubráním se tomu a po půl hodině se vzbudím a přemýšlím, jestli mi ta půlhodinka k něčemu byla (kromě toho spánku:)).. Předem všem díky za příspěvek.

myslím, že to může být přínosné. Ale určitě ne pravidelně, že si člověk každý večer na celou noc pustí angličtinu, a taky to nepouštět moc nahlas. Mozek to vnímá i hodně potichu.
Já si čas od času pouštím audio stopu z různých seriálů.

Zkouešl jsem to.. nějak extra účinné to není, ale trochu to pomohlo, to jo :)

ono je prý dobrý si pouštět něco těsně před spaním, nebo třeba jenom když člověk jen tak leží se zavřenýma očima a relaxuje- mozek v tý době pracuje na hladině alfa a v tý se snáz ukládají informace. ale nějak jsem to netestovala, většinou když jdu spat tak už chci spát a ne poslouchat aj :-D

Souhlasím s Dipsíkem. Tento týden jsem absolvoval test (písemný a ústní). Připravoval jsem se denně (asi týden) a před spaním jsem si to procházel. Dopadlo to dobře. Ráno se zbudím a dané fráze se mi vybavují v hlavě :-). Totéž platí i o hudbě (z MP3), když si večer čtu knihu a zrovna se neučím angličtinu, tak mi pak druhý den od rána zní v uších.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.