pozitří se slavnostně fotíme a ukol zní připravit si něco co by charakterizovala naše koníčky mým největším koníčkem je Angličtina a vše s ní souvisejíci .. jen mě nenapadá jak to vyjádřit nemáte někdo nějaký tip? Díky moc :o)
pozitří se slavnostně fotíme a ukol zní připravit si něco co by charakterizovala naše koníčky mým největším koníčkem je Angličtina a vše s ní souvisejíci .. jen mě nenapadá jak to vyjádřit nemáte někdo nějaký tip? Díky moc :o)
taky u nás řešíme tablo, s podobnou tematikou a taky se asi uchýlím k něčemu spojeném s angličtinou
Klobouk s britskou vlajkou, stylizace prostřednictvím koruny a prostěradla do Sochy Svobody, anglický hyperbychli slovník do ruky.....
tak to zase ne, to bych vypadal jako maniak
Nebo si počkej na HFE trička
To je skvělý nápad, ale bohužel to focení proběhne dřív jinak slovník mě taky napadl jen nevím jestli by to nebyla reklama
Barunka: reklama dobrému slovníku na tablu myslím nikomu vadit nebude.
Já bych se teda schýlil spíše k tomu klobouku s vlajkou GB/USA nebo socha svobody
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.