Help for English

Překreslené ikonky

 

Musím říct, že překreslené ikonky mě opravdu rozesmály a soutěž naprosto dostala. Děkuju, Marku, za krásného apríla, opravdu mi zvedl náladu (ve škole na mě spolužačka docela koukala, když jsem se pořád koukala na hfe a něčemu se smála :-D ) A pokud jde o nejpovedenější ikonku, tak mě osobně se nejvíc líbí ta McKayova, nevím proč, ale ty rozevláté vlasy jsou prostě super :-) Ale myslím, že to moc sluší všem. Jen doufám, že Petrovi takové uši jednou opravdu nenarostou… :shock:

dohořela :( :D

:-D Chvilku mi trvalo než mi to došlo. Ale stejně jsi byl ten nejhezčí kluk na HFE. :-D

:-( Tak to mě tedy moc mrzí, že jsem se sem včera nedostala. Když jsem si přečetla, jak jste se všichni hezky zasmáli, tak budu naopak plakat ještě týden :-( :-(

A zrovna vy jste měla jednu z nejlepších ikonek, alespoň mě přišlo :)

A nešlo by nechat tam ty pozměněné ikonky? Někdo by si tam třeba nechal ty aprílové, třeba já, málem sem spadl ze židle, když jsem se viděl po úpravě :-)

no ale třeba bych mohl na stránku s aprílovou soutěží přihodit přehled změněných ikonek… nechat je pozměněné, to určitě ne. :-)

Ještě že tak, by se mi akorát všichni smáli :-D

to Marek: jj to je dobry napad s tim prehledem, protoze zrovna Eowyn46 jsem nevidela a kazdy pise jak byla skvela :-)

Před chvílí jsem dostala zprávu od Pildy, že má některé ikonky uložené a pošle mi je. Tak jsem moc zvědavá :-).

Ptala jsem se Marka, jestli by nemohl nějak zveřejnit ikonky původní a nové.. abychom se mohli pokochat i my ostatní, co to prošvihli.. tak psal, že to neplánoval, ale kdyby to chtělo víc lidí, tak prý proč ne… Tak prosím, pojďte dělat nějak hromadněji na Marka smutné oči :-D :-D , kdo jste zvědaví na všech cca 100 pozměněných ikon.. ať se můžeme pobavit.. a každý si našel svého nejzdařilejšího pozměněného uživatele :-) :-D

Teď čtu dodatečně Markův příspěvek výše… možná v reakci na mou včerejší škemrající SZ 8-) Tak aaaano, prosím prosím přihodit :-D

Už je to tam (v článku s aprílovou soutěží). Ale bohužel jsem nenašel všechny… Snad se tam najdete. :-)

Děkuji! :-D Tak to je mazec :shock: :-D

Já jsem asi jediná proti, ano, chceme vidět tu svou ikonku, ale mohl by to být aprílový žertík i na další roky a každý rok by se ty ikonky objevily. Takto zveřejněné celý rok, to už asi není ono. Nevím, můj názor, já všechny ikonky viděla. Kdo neviděl, dalo by se to řešit soukromou zprávou Markovi, určitě by vyhověl, ale byla bych pro to, opravdu vidět svoje upravené ikonky na apríla, už bych se těšila.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.