Help for English

CELTA

Ahoj:-)
Máte někdo zkušenost s kurzem CELTA?
Chystám se na něj toto léto, a byla bych ráda za jakékoli informace, postřehy, rady, atd. Zatím jsem se dostala ke vstupnímu pohovoru, čeká mě pozítří a mám docela strach, vzhledem k tomu, že tento kurz je určen hlavně pro rodilé mluvčí a já mám pouze zkoušku CAE.
Pokud někdo máte CELTAu, opravdu bych byla ráda za jakékoli infomace. Díky, Bára

To je blbost, že tenhle kurz je určený jen pro rodilé mluvčí! Má ho dost i českých angličtinářů. Cambridge na to vydala knížky pro cvičitele i studenty, stačí pohledat Internetem. Na FF MU Brno se vrámci obsahu této zkoušky připravují učitelé pro střední školy a JŠ a je i kurz.
Katka

Ahojte,
baruncito, jak jste dopadla u vstupního pohovoru?
O Celta se také zajímám, někde jsem četla že pro přípravný kurz na tuto zkoušku stačí úroveň B, je to tak? Já jsem momentálně na úrovni zkoušky FCE. A také mě zajímá jestli je u nás snadné najít uplatnění s Celta, není potřeba např. na lektora kurzů úroveň Delta?
Díky předem za jakoukoliv odpověď.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.