Help for English

Kniha pochval a gratulací

Tak jsem se dívala, jaké jsou nové články, a náhodou mi padl zrak na číslo označující celkový počet článků … Moc ráda bych Vám tedy pogratulovala k tomu úctyhodnému číslu 3 000 vydaných článků na tomto webu.

A poněvadž jsem nikde nenašla žádnou knihu pochval a gratulací (což je nesmírná škoda, to by bylo pro vás teprve počteníčko :) ), tak se zmiňuju zde.

Díky za vše a ještě jednou gratuluju :)

ahoj, dneska mi kolega v práci poradil tuto stránku a vypadá to suprově. Ten člověk co to zakládal je opravdovej borec a já smekám…

Chvály není nikdy dost, takže se připojuji, zatím jsem opravdu nic lepšího, co se týče angličtiny,ne­našla,a že je to free of charge, to už je opravdu zázrak. Hlavně si cením toho, že jsou tu i záležitosti pro pokročilejší, které se těžko někde hledají, pokud zrovna angličtinu přímo člověk nestuduje.Děkuji.

caute vsetci,
najskor: som tu velmi kratko a je to super !!! :-D
dik za taky web.
Mam otazku: daju sa zoradit prispevky (vsetky) podla datumu ich pridania na stranku? a sledovat tak stale najnovsie pridane veci bez toho aby som preklikal vsetky temy a v kazdej hladal? Povedzme na hlavnej stranke by bolo „posledne pridane“ a bolo by tam povedzme poslednych 10 pridanych veci (mimo diskusii)
dik za odpoved.
cino4c

vždyť to tak máme, nebo ne? Na hlavní stránce je posledních 15 přidaných článků.

Dobrý den pane Víte, tímto příspěvkem Vám chci pogratulovat k tomu, jak jste si sám vedl k dokonalosti Vaší angličtiny. Zároveň chci také pochválit Vaše stránky, jsou opravdu „very great“. Nepřeberné množství testů je pro toho, kdo se chce zlepšit, nejlepší způsob. Tím samozřejmě narážím i na vysvětlení odpovědí v jednotlivých testech. No, co dodat, klobouk dolů. :-). Dalo by se tu mluvit o samých pozitivech, ale to bych tu strávil nejméně týden :-D. Mějte se.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.