pomlčka v priezvisku
prosim o radu, aky vyraz je vhodne pouzit pri hlaskovani ak v mojom priezvisku je pomlčka
Komentáře k článku: Jak na to: Spelling, čili hláskování
pomlčka v priezvisku
prosim o radu, aky vyraz je vhodne pouzit pri hlaskovani ak v mojom priezvisku je pomlčka
Re: pomlčka v priezvisku
pomlčka mezi slovy – HYPHEN.
„Reverzní spelovací tabulka“
Při pobytu v USA mi nezbývalo nic jiného, než si udělat, jak jsem to pojmenoval, „Reverzní spelovací tabulku“. Obsahovala foneticky zapsané anglické hlásky v abecedním pořadí v jednom sloupečku a jejich český význam ve druhém.
Spelovat v angličtině jsem se naučil skvěle, ale když jsem anglické hlásky měl překládat do češtiny, byl jsem úplně vedle
Dobrý den
Chtěla bych se zeptat, pokud speluji své české přijmení a je v něm
např. háček, říkám ar with caron(wedge)? A jak potom s čárkou? (accent
nebo acute???
Děkuji
Skvělá pomůcka
Dobrý den bohužel mi tento program nejde spustit:( je mi to lito protože si myslím,že by to moje neteř užila chci se zeptat čím by to mohlo bát děkuji
Skvělá pomůcka
Dobrý den bohužel mi tento program nejde spustit:( je mi to lito protože si myslím,že by to moje neteř užila chci se zeptat čím by to mohlo bát děkuji
Re: Skvělá pomůcka
Musíte být konkrétní, co znamená, že „nejde spustit“????
Re: Skvělé
jj, taky jsme to tak měli… ale pak jsme dostali jiného lektora a postěžovali jsme si mu (probereme toho sice hodně, ale nic se nestihneme naučit) a od té doby jsme zpomalili, víc procvičujeme a je to super
Re: Re: Re: Re: abaceda
A co teprve v 65
Re: program
Program Language Lab už byl nahrazen novým programem WORD MANAGER. Language Lab můžeme zdarma poskytnout jako ‚downgrade‘ k zakoupení WORD MANAGER.
Re: Zip archiv?
Už jsme to nahradili normálním instalátorem.
funguje to
tak jsem si to stahla a funguje to perfektne,musim se pochvalit ma 1 s hvezdickou
Program je super, jen porad nemuzu rozeznat p,d,b – to mi proste hlava nebere, pripadaji mi uplne stejny. Poradte nekdo nejaky figl…
Program je super, jen porad nemuzu rozeznat p,d,b – to mi proste hlava nebere, pripadaji mi uplne stejny. Poradte nekdo nejaky figl…
Re:
Zkuste použít sluchátka, mělo by tomu být lépe rozumět.
verze pro Mac?
verze pro Mac asi není, že?
Re: Porovnání počtu synonym ČJ versus AJ.
Dtazy nesouvisející s článkem pište prosím do diskusního fóra.
Jinak zdvojená písmena mají většinou důležitou funkci a ovlivňují výslovnosti – např later /leitr/ a latter /lætr/ a význam (but, butt).
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.