pilda: Ano je to trojka a ty jsi jednicka, ja vedela, ze me nezklames. Na tu raketu jsem ani nevzdechla.
pilda: Ano je to trojka a ty jsi jednicka, ja vedela, ze me nezklames. Na tu raketu jsem ani nevzdechla.
Vypadá to, že s váma bude opravdu legrace (což ale vím už dávno , mám totiž ofišl povolení od manžela, takže se možná do Pardubic taky dostavím, loni jsem ho neukecala…
Lenka Jedlickova: Snadna rada, musite nadchnout pro HFE i manzela .
Zajímalo by mne, kolik lidí se už přihlásilo na sraz.
Já se moc těším.
Zatím jen pár. Ale proč by se někdo hlásil teď, když na to má ještě nějaký čas čas.
tak to je přesný Zrovna jsem si říkala, že už tu dlouho nikdo nic nenapsal, tak že se konečně přihlásím a všem vám to tady řeknu
A jede se na perníky! S tím prvním srazem mi to nějak nevyšlo, tak snad letos vše
klapne
…ještě je asi brzo se ptát: kdo jak odkud kudy kam jede, abych se kdyžtak
k někomu vetřela co? Snad potom někoho aspoň na kousek cesty seženu, hlavně proto
abych se někde neztratila
bohuzel jsem se az ted dozvedela ze v te dobe tu jeste budu a rada bych dorazila, je jeste mozno se prihlasit ?
snad Vás tam ještě nějak propašujeme.
bude někde zveřejněný seznam účastníků nebo to bude překvápko?
Kdybyste se někdo chystal jet vlakem z Prahy, tak písněte.
Pokud tu bude někdo z Brna, tak taky deje vědět S Romanem jsme již domluvení
Mailem jsem rozesílal informace o srazu. Kdyby náhodou někomu nedorazil, písněte. Přepošlu.
Mně nic nepřišlo
McKay: A poslal jsi přihlášku na info@helpforenglish.cz?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.