Help for English

CB FCE duben 2010

Tak jsem dnes završil svou cestu za FCE ústní zkouškou na Britské radě.

Musím přiznat, že ten čas při speaking utekl neuvěřitelně rychle a člověk toho zas tak moc ani nestihne říct. Uchazeč, který byl se mnou, byl zřejmě nervózní a do mluvení se zrovna nehrnul, takže jsem měl po celou dobu zkoušky jakousi převahu v mluvení, takže jsem alespoň pár slušných vět vyprodukoval.

Také bych se rád zeptal, co si myslíte o učebnicích Objective CAE Self-Study Student´s Book a Grammar and Vocabulary for CAE and Proficiency, případně pokud s nimi máte nějaké zkušenosti je doporučit nebo nedoporučit :-)

Knihy za účelem prodeje směřujte to Burzy učebnic.

Ok, díky, tak tu část s nabídkou učebnic tady ignorujte…

Objective CAE je moc dobrá učebnice. Používám ji ve výuce.

To je fajn, uvožauju totiž o její koupi. Pak jsem narazil na knihy The Cambridge CAE Course Student's Book a Complete CAE Student´s Book.

Peníze netisknu, tekže si nebudu moct koupit všechny, rád bych si proto vybral dobře…

Já mám Objectove CAE taky, ale zatím jsem z ní stačil probrat jen jednu lekci. Nějak se mi do toho učení nechce :-)

To se nedivím, ale já si to kupuju do budoucna, rozhodně nepředkpokládám, že za půl roku po FCE půjdu na CAE :-D

Nakonec jsem si koupil Objective CAE, Grammar and Vocabulary for CAE and Proficiency a OXFORD Guide to British and American Culture.

Guide to British and American Culture – ten mám. Doporučuji.

Dneska mi přišla a musím říct, že nezklamala.

Obzvlášť jsem ocenil pasáž s britskými a americkými reáliemi.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.