76%..ale myslela jsem, že nebudu rozumět ani půlku, protože metal neposlouchám a je celkem těžký jim kolikrát rozumět třeba jen refrén
Komentáře k článku: "Halloween Night" by Halloween
76%..ale myslela jsem, že nebudu rozumět ani půlku, protože metal neposlouchám a je celkem těžký jim kolikrát rozumět třeba jen refrén
Re:
Tohle je moc pěkná písnička! Myslím, že by jsi měla zamířit i do těchto hudebních vod :o) Rozumět je všechno, když si to pustíš více krát :o)
Výborná písnička
Opravdu se to moc dobře poslouchá a je velice dobře rozumnět. Akorát pár chybek a někdy zbytečných Velká pochvala pro „ucho“ co vybíralo
ttjjj, to se mi zdálo docela těžké, jen 71%…
Pro mne jakožto metalistu je tenhle song příjemným překvapením. Pár slovíček jsem v testu sice pochytil ale většinou až na několikátý poslech,takže nic moc.
drobnost
Nejmenuje se ta kapela Helloween?
drobnost
Nejmenuje se ta kapela Helloween?
Re: drobnost
Ta německá se jmenuje HELLOWEEN. Tahle je americká, ta se jmenuje HALLOWEEN. Podobnost čistě náhodná.
Písnička
Tahle písnička je fakt dobrá…pouštím si ji pořád dokola a to už je celkem dlouhá doba po Halloweenu
tak mi tam znělo líp „sell you beer“ výborná písnička
chyby: save-safe; scream- screams; scary- scare; creepy- creeping;, creature- creation alespon zaklad slova byl vzdycky OK..i presto 71% .. mam radost
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.