Help for English

Sraz 2010

Tento týden mi přijde Merriam-Webster a Oxford 8th, takže se teprve rozhodnu, který si vezmu. :-)

Zvaž to (haha, dvojsmysl! :D ) a uvidíš :)

S McKayiem jsme se dohodli, že já beru díl A-D a on E-K. Kdo bere další díly??? Hlaste se!!! :-)

Budu si asi muset tedy nějaký opatřit :-D Psst!!

kluciii vy jste šílení :-D :-D! pokud to bude na váhu (což nebude!), rozhodně se svou oblíbenkyní nevyhraju…jináč ten bowling by byl zajímavý tj, ale nwm, jestli budu tak pozdě použitelná, jo a chystám se nejspíš taky přes noc… :-)

Také tam budu přes noc, tak se těším. Minule to uteklo moc rychle. :)

Mimochodem Marku, nevíš jestli se tam nedá v neděli jít na na nějaký třeba hrad, zámek, do muzea, zoo, botanické, nebo něčeho podobného? Rád bych se tam mrknul na nějaké hezké místo, když už tam budu.

my sme se byli minule s elcou a senadem na tom zamku nebo co to bylo zac. a videli sme pava. nebo spis elca se jim bazila a my sme cekali az se nabazi 8-)

haha, jj, s těma ženskýma je to někdy těžký… :-)

Určitě hrad Kunětická hora, ten by se mohl líbit. Je to kousíčíček od Pardubic. No a pardubickej zámek, ale nevím, co je tam k vidění. Ještě jsem tam nebyl. Okolo ale chodím už pěknejch pár let. :-)

Na zámku toho opravdu není moc k vidění, ale každou chvíli tam je nějaká expozice, pokud byste měli zájem, mohu se poptat, zařídit, provést vás po městě a místních, relativně chudých, památkách

ty jo Pilda nejede domu :-)

Asi po minulé zkušenosti to nebude riskovat :)

Hm v tom pripade se obavam, ze my jedeme na sraz naposledy. Priste udela Marek sraz tajne abychom se nemohli prihlasit. :-D

Njn, myslím, že bude bezpečnější tam přespat. :-D

Pro všechny, kteří se plánují zúčastnit soutěže na srazu HFE:
Vemte si s sebou jakoukoliv anglickou učebnici, slovník či knihu (ať už v originále nebo zjednodušenou), kterou jste si oblíbili.
V hmotnosti knihy soutěž spočívat nebude :-) ****

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.