Help for English

CAE duben 2010 (computer based)

Byl někdo z Vás ?

Já byla dneska a musím říct, že to byl záhul hlavně reading, to bylo ze všeho nejhorší, člověk ty odpovědi spíš sázel od boku v některých případech. :-) Naproti tomu UoE mi přišla neuvěřitelně jednoduchá i doplňování vět byla brnkačka, writing byl taky jednoduchej první bylo review a potom na výběr esej, proposal. Já si vybrala esej Of Mice and Men, téma bylo nějak v tom smyslu „Why is this book so famous despite the fact, it has not a typical hero?“. Tak ještě zítra speaking a uvidí se, ale moc optimisticky to nevidím. :-D

To máš speaking hned na druhý den?
Tak hodně štěstí :-)

taak to drzim palce,speaking je myslim jedno z nejmin stresovejch veci…teda hlavne pri nem,to je takova rychlost a ty zkousejici byvaji hodne v pohode..ale pred tim samozrejme sou to nervy neskutecny,to jako ne ze ne :-D tak jak to slo?

Tak ja jsem nebyla ve stresu, ale proste jsem vyfasovala fotky uplne „o nicem“ a i otazky zrovna co mi nesedli. :-) Ale ne je fakt ze k anglicky konverzaci se skoro nedostanu, tak to byl asi problem. :-)

Snad to vyjde dobře, držím palečky :-D

Mám C !!!!! Na to že jsem nečekala že jsem to neudělala nečekaný výsledek … díky všem za podporu ! :-D

congrats :-)

Nakonec Speaking nebyl zdaleka nejvetsi problem. Propadak byl reading a to jsem za posledni rok precetla mozna 20 knizek v anglictine. Smekam klobouk prede vsema, ktery jsou schopny reading udelat na 80 % :-D

jj taky sem podle myho dostal cpe reading :D ale tak aspon mas dobrej pocit ze to nebylo zadarmo :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.