Help for English

Kvalita poslechu u FCE zkoušky

 

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s kvalitou poslechu při zkoušce. Chodím teď na přípravu k FCE a ačkoliv nemám větší problémy s porozuměním, při hodinách mi činí poslech velké problémy, protože nám pouštějí nahrávky z takového malého přehrávače. Doma, když poslouchám přes sluchátka, tak je to super, a proto jsem se chtěla zeptat, jak to probíhá při zkouškách?????

Mockrát děkuju všem…mám skoro z toho noční můru

Dobrý den, mám stejný problém jako „hm“.Ve třídě nerozumím takřka ničemu , doma ve sluchátkách téměř bezchybně.Na zkouškách zřejmě listening není do sluchátek.Vzhledem k tomu, že jsem přihlášená v Praze, kde předpokládám bude hodně lidí, tzn. větší šum, mám z toho hrůzu. Není možné zažádat o poslech do sluchátek, vzhledem k nedoslýchavosti?, kterou mám bohužel také – lehkou, doktor by mi to napsal. Díky moc…taky se toho děsim.Helča

Ahoj, ja jsem delala zkousku FCE v Narodnim dome na Vinohradech, sluchatka jsme meli a kvalita poslechu byla skvela. I bez sluchatek byla kvalita poslechu velmi dobra. Sum od lidi tam ani nebyl, spis hrobove ticho :-). Pokud vim i od ostatnich lidi, v Praze jsou sluchatka bezna.

to dinoa: moc děkuju, jsem už klidnější, jestli tedy budou sluchátka, bude to fajn!!!

já osobně hodnotím kvalitu poslechu tak na 90% nebo o krapet víc, ale mně třeba občas blbla sluchátka, tak jsem je sundala a poslouchala bez…ale přece jenom bych řekla, že třeba ve velkém sále se to může docela rozléhat, ale nechci strašit, samozřejmě se to dá :-)

Já dostala takový nepohodlný sluchátka, hrozně mě tlačily a tak jsem si je sundala a poslouchala z reproduktoru a bylo to dobrý, byla jsem v Brně v kongresové hale Holliday Inn která je nová takže zvuk zde byl dobrý

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.