Děkuji
Děkuji za kurz pro začátečníky a za testy. Začala jsem teprve letos a jsem už starší, tyto stránky mi moc pomáhají!
Komentáře k článku: Unit 2 - Kontrolní test A
Děkuji
Děkuji za kurz pro začátečníky a za testy. Začala jsem teprve letos a jsem už starší, tyto stránky mi moc pomáhají!
No tak koukám, že kam patří A a kam AN se asi nikdy nenaučím.
poděkování
Jen bych ráda vyjádřila své díky! Jsem začátečník už několik let,koukám do knihy a mám pocit,že vím,ale potom v praxi vidím,že nevím nic Díky Vaší stránce si ověřím,co opravdu jsem pochytila. Je to skvěle uspořádané a velmi mě baví se tímto způsobem učit. VIDÍM,SLYŠÍM,ODPOVÍDÁM,PÍŠU…prostě vše v jednom. Ještě jednou mé obrovské DÍKY ♥
Lidu
Jsem na tom asi podobně jako většina zdejších „studentů“..chci vyslovit dík za perfektní kurz a hned se taky pochlubit…na poprve a test je na 100%.
jsem věčný začátečník a ku mé radosti na podruhé 100% poprvně 80% začátky sou těžký, ale my jak lvové o mříže..........my ty mříže rozbijeme
na poprve 70 %,no dost ostuda…nedam se a jdu dal,jeste se vratim a budu ten test delat tak dlouho az bude 100 %…vsem zacinajicim drzim palce
To je test pro začátečníky, tak pro pokročilý, kteří jen opakují, tak je logicky lehký.
Vaše stránky jsou skvělé
malá chybička
Osobní poděkování panu Markovi za jeho mravenčí práci a trpělivost, kterou s námi má. Upozorňuji na malou chybičku u ot.2. Je tam I'm German. V odpovědi je uvedeno : „jsem čech“, což asi není dobře.
Dakovanie
Marek, je mi 34, ale to co som sa naucil tu za dva dni, tak v skole za rok…dik za tu namahu, ze pomahas ludom, co to potrebuju
V 7.otázke som sa pomýlila,namiesto pet som dala animal…Aj keď tam bol neurčitý člen a!
super 100%
Díky. Super test.100%
1 chyba super
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.