Help for English

Učebnice češtiny pro anglicky mluvící cizince

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli by mi někdo poradil, jaká je nejlepší učebnice češtiny pro anglicky mluvící cizince, nejlépe pro samouky.

V obchodě jsem viděla několik knížek, také jsem si přečetla recenze, ale ani jedna mě nenadchla. Možná se ale mýlím a někdo z vás má s nějakou dobré zkušenosti a mohl by poradit.

Předem všem moc děkuji.

Zkuste se zeptat zde: http://www.myczechrepublic.com/…ds/index.php Ovšem jestli se zaregistrujete, mě se to bohužel nepodařilo. :/

Podívejte se na Englishbooks.cz, tam mají sekci Czech for Foreigners a jsou tam nějaké učebnice češtiny

To hm:
Mám zkušenosti s několika učebnicemi češtiny pro cizince, ale máte pravdu – žádná sláva.
Jsme zmlsaní vymakanými učebnicemi angličtiny a to se vůbec nedá srovnat.
Nic naplat: angličtina je celosvětový byznys.

To hm: vím, že učitelé ze základních škol, kteří mají ve třídě dítě-cizince, celkem s úspěchem používají materiály pro děti s dyslexií (třeba na párové – znělé a neznělé – souhlásky, rody, skloňování)… Dobrou zkušenost s výukou češtiny u cizinců mají v Centru pro integraci cizinců (www.cicpraha.org), dokonce za to loni dostali Jazykovou cenu Label. Třeba by Vám poradili nějaké dobré materiály.

Teda, chtěla bych vám všem strašně moc poděkovat za skvělé tipy, upřímně jsem ani nečekala, že se mi někdo ozve. Děkuju!!!!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.