Help for English

DVD Avatar

No to ja nutim Prcka koukat na cernobily vecernicky, protoze chci aby se mnou jednou koukal na Casablancu a neohrnoval nad ni nos. :-)

černobílý večerníčky u nás taky šly… Křemílek, hurvínek… a další. Mimochodem, v kině byla upoutávka na hurvínka 3D. Není to super? :-)

:-) Ted me doslo, my asi nemame v Plzni 3D kino. Ale s Prckem chodime do loutkovyho divadla to je taky 3D :-) .

No,on ten hurvínek je vlastně právě takové loutkové divadlo. Prostě je to klasický hurvínek natáčený na 3D, i se šňůrkami atd.

to může být dobré… hurá na to s bratrem (7 let)

taky se s dětma těšíme. Ale nejdřív bude Kuky se vrací, sice ne 3D, ale stejně.

To Marek: Co to je Kuky se vrací? :-)

najdi si trailer na internetu. Naše děti tu upoutávku milujou. Jede u nás furt dokola. Premiéru ten film má mislím za 14 dní.

Vypada to skvele :-) . Akorat nevim jestli by to bavilo Prcka, jeste jsme s nim v kine nebyli, je mu 4 a pul roku. I kdyz mozna jo, ted jsme videli Fantastic Mr. Fox a chtel na to koukat porad dokola, desne se mu to libilo, nam teda taky :-) .

Jo, Roald Dahl, toho moje děti milujou. Film (Fantastic Mr. Fox) jsme ještě neviděli, ale tu knížku můj syn četl už asi pětkrát. Roald Dahl má moc pěkný dětský věci.

Ten film je fakt vyborny. Taky planuju koupit knizku, nez jsme videli ten film tak jsme o ni vubec nevedeli. V tomhle mame dost mezery. Knihy pro deti ceske zname docela dobre, ale anglickou detskou literaturu takrka vubec. Ted Prcek zboznuje kdyz mu Zabak cte knizky od Dr. Seusse – The Cat in the Hat apod. Pokud mas nejake dobre tipy na detskou anglickou literaturu, sem s ni, prosim. :-)

Kuky nas nadchnul, pravdepodobne zkusime vzit Prcka do kina.

To LionessCZ: v Plzni hraje ve 3D Cinestar (Olympia) i CinemaCity (Plaza).
Jinak – Avatara jsem viděla v kině i v telce. V kině to byla skvělá podívaná na efekty, v telce zase na Angličtinu – zdá se mi, že právě Avatar je mluvený tak, že se mu dá i s mojí hodně slabou znalostí dobře rozumět.

To Leiah: Diky za info.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.