Help for English

Sraz 2010

fííí teda to bude průvan v peněžence. Cesta, ubytování, trička… Nemáte někdo volnou postel na levnějším pokoji?

Tak jsem zarezervoval jednu dráhu bowlingu na 1 hodinu (od 20:00). Momentálně jsme tři, co si chtějí zahrát. Optimální počet lidí na dráhu je tak 4–5 lidí, takže kdo budete mít zájem se přidat, tak je možno. Kdyby vás bylo víc, tak mám čerstvou informaci: dráhy je stále možno objednávat, ve večerních hodinách zatím obsazeno nemají :-)

já bych se tedy přidal :-)

Marku, co to MHD? Protože jsme ted s Romanem koukali a od hlavniho nadru je to 4 km…

Zjistím co nejlepší spojení. Od nádraží to ale nebude problém.

autobus 6

:idea: Lidičky, kteří se chystáte jet na sraz vlakem, znáte SoNe+ :?: tak může v sobotu nebo neděli cestovat kamkoli po republice až 5 spolucestujících (pouze 2 mohou být starší 15 let). Za 450,– platí pro všechny kategorie vlaků.
Najde se tu někdo sdílející cestu? (Kopřivnice – Studénka – Přerov – Pardubice) Mě se to nejspíš vyplatí i když pojedu sama, ale proč promarnit ty další 4 místa :-D

já jedu z Prahy, jinak bych se připojil. Kdo jede ještě z Prahy?

Hooofi: Taky jedu z Prahy, teda pokud se konečně zbavím chřipky, zatím se to tak nejeví. :-(

Platí i pro tento rok jmenovky? :-)

Myslím, že jmenovky mít nemusíme… :-) Stejně na ně loni nebylo vidět. Ale asi jak chcete.

Já myslím, že by bylo fajn, kdyby je lidi měli. Já si beru tu z loňska. :)

Nemohl byste mi někdo poradit s ubytováním v Pardubicích do 300 Kč za osobu? V tom hostelu co jsem se díval mají dvoulůžáky za 520 a to se mi moc nechce, nebo napište jak to řešíte vy (mimo-pardubičtí)… díky

hoofi:
někoho si k sobě vezmi a jdi na ten dvojlůžák. Vyzvi lidi ať se ti ozvou pokud by měli zájem. Stejně tak to udělal Mckay s Honykem a sehnali mě. :-) Ale je už dost pozdě, snad budeš mít štěstí.

jako ani já nechci být na pokoji s někým koho neznám, no uvidim co se bude dát dělat…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.