Help for English

Sraz 2010

to hoofi: tak vemte jako (pionyrskej) tabor :-) , kdyz vas tam rodice vyslali tak jste taky nikoho neznal a spal s nim 14 dni v jednom stanu

no to je pravda, pokud jde o mě tak mě je to jedno, ale nechci nikoho přemlouvat tak kdyby se někdo objevil, tak to uvítam… :-D

Zde je seznam účastníků (přezdívky):

Random
Roman Svozílek
Honyk
Svida
slniecko13
dannia
wenra
hrubmar
roman298
bami
padme
littlewolf
Pilda
hooofi
Larabara
LionessCZ
Hum4nfrog
eowyn46
Casmoredius
seqwence
epro
McKay
Marek Vít
misavit
Marek Vondruška
Jana Skřivánková
Petr Hudík
englishbooks

(snad jsem na nikoho nezapomněl)

Jinak na místo z nádraží jezdí autobus č. 6 (směr Doubravice náměstí), výstup na zastávce Ohrazenice, pošta a nebo Ohrazenice, Semtínská.

Kdyžtak mrkněte na mapku, kde to zhruba je a jak je to daleko od zastávky. Na mapy.cz zadejte jednoduše Hostel Trim Pardubice.

Kdybyste někdo zabloudili, můžete volat na 603775994 (můj mobil).

Těším se na sobotu!

Marek:
poznáme tam i tvojí ženu, jo? To je fajn. :)

Možná si zapomněl napsat Georgiu, nebo nakonec nejede?

Jinak koukám, že tam bude zase samá elita HFE, moc se těším. :)

Škoda akorát, že nedorazí třeba Dispík, nebo Brain. :-(

Georgia se omluvila, ale byla první, kdo se přihlásil.

Škoda, na Georgiu jsem se těšil.

Souhlasím, snad jí to příští rok vyjde.

Georgia se moc moc omlouvá, ano první jsem se přihlásila,moc jsem se těšila už proto, že loni jsem byla v době setkání v nemocnici, letos jsem počítala, že určitě, ale po určení doby srazu nám přišlo oznámení, že 15.5. bude vítání občánků města Fulneku a jedním z těch milých občánků je i moje vnučka Nelinka. Už dlouho předtím byla pozvána i druhá babička Nelinky a já si musela vybrat – Vnučku nebo sraz – teda dlouho jsem nepřemýšlela a hned si vybrala vnučku. Doufám, že to pochopíte a já se budu hrozně těšit na reakce a zprávy a fotky a krásně se bavte a užívejte a na příští sraz – potřetí už dorazím.Všechny Vás moc zdravím. Georgia.

A třeba Marek vymyslí i setkání s Mattem a bude to na podzim a nebudeme muset čekat do příštího roku, nebo něco ještě letos vymyslíme a vůbec, v srpnu jedu do té vyhrané Anglie přímo do Cambridge, a určitzě budu psát a dělit se o dojmy a tak nezoufejme, určitě se seznámíme i osobně. Držím pěsti ať to vyjde.

děkujeme georgia! taky si užijte vítání občánků :-) i cambridge!!

uuufff že tu Marek napsal ten bus, v systémech městských doprav se nevyznám…najdu to na mapě! díkyy :-) třeba se s někým potkáme ve vlaku nebo na nádraží, to by nebylo špatné

mimochodem čas už byl upřesněn?? v kolik to vůbec je?

Mělo by to být v prvním info mailu, co jsem rozesílal.

jjjjj, je to tam, tj dobré, vyjde mi to úplně krásně, pokud nevystoupím blbě :-D tak se těším!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.