A good one Thanks!
Komentáře k článku: Quiz: The Big Bang Theory Trivia
A good one Thanks!
Schody
Dat to za 100% byla pro me, fanouska serialu, povinnost Akorat jsem chvili premyslel nad schodama – kdyby se schody netocily, ale mely by dve ramena a mezipatro, prekonavali by dva flighty nebo jeden?
Schody
Dat to za 100% byla pro me, fanouska serialu, povinnost Akorat jsem chvili premyslel nad schodama – kdyby se schody netocily, ale mely by dve ramena a mezipatro, prekonavali by dva flighty nebo jeden?
Re: Schody
FLIGHT OF STAIRS jsou schody mezi jednotlivými patry, nemělo by vadit, jestli je tam ‚mezipatro‘…
Nedal jsem devítku, myslel jsem, že je psycholožka.
Jak je to s tím klepáním. Mně něco říká, že je to spíš:
He knocks three times while saying: ‚Penny, Penny, Penny‘ three time in
a row.
Ale možná se pletu
He knocks three times while saying: ‚Penny, Penny, Penny‘ three time in a row.Ale možná se pletu
Re:
prostě třikrát zaklepe a řekne PENNY a to samé pak ještě dvakrát. Takže:
knock knock knock
PENNY
knock knock knock
PENNY
knock knock knock
PENNY
pěkný testík
zábavné, ty schody jsem nějak neodhad
Re:
prostě třikrát zaklepe a řekne PENNY a to samé pak ještě dvakrát. Takže:
knock knock knock
PENNY
knock knock knock
PENNY
knock knock knock
PENNY
Re: Re:
clockwork
Re: Re:
clockwork
Re: Re: Re:
oops, no, prostě jsem chtěl říct, že pokažý stejně, až mechanicky na ty dveře klepe.
Super!
Dostaly mě akorát ty schody.
He knocks three times while saying: ‚Penny, Penny, Penny‘ three time in a row.Ale možná se pletu
Re:
leonardova matka je psycholožka.
Ja neviem tento seriál som proste nevidela. Milujem black books. Nemôžme
mať kvíz z black books? Dylan je geniálny
Prosím
Díky za pěkný testík … až na ty schody … jsem byla úspěšná – seriál mám velmi ráda
Vyborny test:-D
Udělal jsem chybu v tom, co Sheldon neumí, dal jsem vařit a je to řídit. Ta správná odpověď není jednoznačná, protože ho v celém seriálu kromě “teplého nápoje” nevidíte vařit vůbec nic. Zatímco v jednom díle řidičský průkaz dostal, v jiném dokonce vezl Penny do nemocnice když si vykloubila rameno, takže řídit umí a v dalším se na tento díl ještě odkazují, protože tenkrát dostal pokutu a jde k soudu.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.