Tak uz jsme tady! piseme z nejake volne wifiny a nudime se tak kdyby jste nekdo tu byl tak se ozvete na 721 907 079 senad, roman
Tak uz jsme tady! piseme z nejake volne wifiny a nudime se tak kdyby jste nekdo tu byl tak se ozvete na 721 907 079 senad, roman
Týjo, to byla bomba! No nic, zítra dodáme mini-report, jde se spát, dlouhej den…
Táák, a jsem už taky doma
sraz byl skvělý, užila jsem si ho! myslím, že ho hodně zpříjemnily taky soutěže a možnost prohlédnutí si těch učebnic a knih! a ta trička, příště bychom si je všichni měli vzít na sebe! ráda jsem viděla přátele hfe! a tedka napsat report
Report bych mohl napsat taky, ale Marek opravdu do emailu neměl psát, že není povinný
S littlewolf souhlasím. Mně se strašně líbily ty hromady knih, které přivezla paní Červená z Englishbooks. Připadal jsem si jak v ráji
Děkuji za skvělý sraz. Moc rád jsem vás všechny viděl
Taky, tvůj rozhovor v angličtině s Hooofim je nezapomenutelný
Yeah, well, I don't know what I was thinking…
mne se taky sraz moc libil, jsem rad, ze jsem zvolil prave sraz namisto rybarskych zavodu (ktere pry mimochodem za moc nestaly). akorat se obavam, ze svuj prave zacinajici svaty tyden budu muset rovnomerne rozdelit mezi knizky a postel ptz jsem se asi nachladil, ale to je moje chyba
Tak teď jsem dorazil. Sraz super. Až mi nebude tak špatně, tak napíšu i ten report.
Mimochodem fotky z něj asi nebudou, co? Nebo tam někdo fotil?
Myslím wenra občas něco fotila, jinak nevím.
Jsem moc ráda, že jste si sraz užili. Hrozně moc mě mrzí, že jsem nemohla dorazit, tak jsem se těšila.
Mckay, Roman: Jejda, to jsme zas o neco prisli? Co se delo?
Roman a hooofi si asi hodinu, možná víc, povídali…no…o různých věcech
O tom taky nevím, vědět to, tak jsem to mohl nahrát na diktafon, co jsem tak shodou okolností měl.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.