Vždyť jsme u toho byli! Ale já dorazil domů až o půl sedmé, v mém stavu jsem někde omylem zabloudil nebo spíš mne unesli mimozemšťané, nic si nepamatuju až ráno jak jsem za světla šel domů, akorát zcela opačným směrem
Vždyť jsme u toho byli! Ale já dorazil domů až o půl sedmé, v mém stavu jsem někde omylem zabloudil nebo spíš mne unesli mimozemšťané, nic si nepamatuju až ráno jak jsem za světla šel domů, akorát zcela opačným směrem
Marek Vondruška: Tak to je vostrý.
Takže letos ne já, ale ty. Já dojel úplně v pohodě.
Ale kdyby jsi nespal v hotelu, možná bys dopadl stejně jako loni
McKay: tjn, tomu bych i věřil. Prevence je nejlepší.
Ztratit se ve vlastním městě, to jsem na tom hodně špatně. Ale před ostatníma tomu říkejme únos mimozemšťanů
So it goes
To Marek „Obi-Wan Kenobi“ Vondruska: A, kredity budou stacit?
sraz byl fakt super, jsem rád, že jsem Vás, příznivce stránek mohl poznat… a teď jdu po náročném víkendu konečně do postele…
zhasínám červenou a jdu také spát dobrou
To LionessCZ: No nakonec nestačily a asi ani nebudou Ale kdyby se pasování na rytíře Jedi dělalo jako to mé, galaxie by asi pominula
Taky jsem moc ráda, že jsme se mohli vidět v reálu Škoda jen že jsem nemohla zůstat dýl …jak tady teď čtu o rytířích Jedi tak mě to mrzí ještě víc
Atak kolik se vás tam nakonec sešo? Sledovala jsem anketu tady na hl.
stránce, ale už je prohozená. Naposledy jsem zaregistrovala 35.Já vám
držela palce, ať se vám to vydaří, nám se vítání občánků a vycházka
také vydařila, nepršelo a všechno krásně vyšlo. Těším se na páteční
článek. a fotky – snad nějaké budou.
A samozřejmě se těším na další setkání
Mělo nás být 28, ale myslím, že nedorazila eowyn48, Larabara a nejsem si jistý, jestli ještě někdo. Možná Svida, ale to bych kecal
Svida tam byla – to byla ta paní, která měla krásnou prezentaci v angličtině knihy Where´s Spot? A dnes nás dokonce navštívila i tady u nás v knihkupectví
Aha, tak to se omlouvám, já jsem právě nevěděl, jakou má přezdívku
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.